Gratis nieuwsbrieven versturen tot 1 februari

Wij zijn erg enthousiast over het nieuwsbriefprogramma van PlazaXL. In 3 stappen een professionele nieuwsbrief maken met een Nederlandstalig programma en met telefonische helpdesk voor al je vragen. Daarom bieden wij jou tot 1 februari de mogelijkheid om dit programma gratis te gebruiken.

In 3 stappen een nieuwsbrief

Met dit programma kun je in 3 stappen een mooie nieuwsbrief maken.

  1. Bedenk een pakkende titel
  2. Selecteer de klant-en-klare berichten van jouw merk die je leuk vindt
  3. Voeg eenvoudig eigen berichten toe. 

Na het versturen ontvang je een overzicht van het aantal nieuwsbrieven dat geopend is en het aantal kliks.

Kant-en-klare berichten van jouw merk

Wij willen je helpen met kant-en-klare berichten van de merken waarmee jij werkt. Deze kun je met één druk op de knop toevoegen aan je nieuwsbrief. Werk je met meerdere merken, dan kun je dus ook meerdere berichten toevoegen.

Als jij al deelneemt aan ons affiliate programma waarbij jij een provisie ontvangt over iedere online verkoop, dan wordt je affiliate link automatisch toegevoegd aan dit bericht.

Inlogmail PlazaXL

Binnenkort ontvangt u een aanmeldlink van PlazaXL. Door het activeren van deze link kunt u direct starten met het maken van uw eerste nieuwsbrief. 

Mocht je hierover vragen hebben, dan kun je altijd even contact met ze opnemen via 058 5853705 of een mail sturen naar info@plazaxl.nl. Als je geen gebruik wilt maken van de nieuwsbrief, dan hoef je verder niets te doen.

Haal meer uit je nieuwsbrief

Om het maximale uit je nieuwsbrief te halen, biedt PlazaXL op verschillende manieren ondersteuning. Zo kun je gratis deelnemen aan de webinars, zijn er instuctievideo's beschikbaar en ontvang je marketingtips via de maandelijkse mailing. 

En kom je er niet helemaal uit, dan bel je ze gewoon :-)