Rondleiding online agenda

Een dagje meelopen met Nico!

06.00

Eigenlijk is Nico al moe voordat de dag begint. De tweeling van 4 maanden oud vraagt 's nachts nogal wat aandacht.. Zucht

09.00

Daarom begint hij elke dag met een lekkere bak sterke koffie!

10.00

Vervolgens legt hij van alles uit. Hoe je klant online kan boeken, hoe je toch zelf de controle over je agenda kunt houden, hoe de bevestigings- en de herinneringsmail ervoor zorgen dat je minder no-shows hebt.

Nico: Je moet ook even benoemen dat er een handig btw-overzicht is voor je boekhouder, je kunt afrekenen, klantenoverzicht met behandelverslagen, (financiele) rapportages, mooie integratie in je website waardoor je niet dubbele prijslijsten hoeft bij te houden en... 

Je hebt het vast al door: hij raakt er niet over uitgesproken

12.00

Tijdens de lunchpauze gooit hij even een pijltje. Hij vindt het zelf wel aardig gaan maar zoals je ziet hebben we niet voor niets een houten wand..

15.00

En hij probeert ook een beetje gezond te blijven


16.00

Dit is 'm trouwens die Nico van ons. Hij heeft ontzettend flauwe humor maar goed, verder is het een leuke gast. Ben jij de volgende die hij aan de lijn heeft? Hij loopt de agenda graag eens vrijblijvend met je door. Plan alvast je afspraak in, dan zie je hoe makkelijk dat gaat voor je klant!


Of stuur 'm een appje om een afspraak te maken. Vind ie leuk!