Zomeraanbieding 2020

1. Beter gevonden worden

Wil je ook beter gevonden worden in de zoekmachine? Dan gaan wij voor je aan de slag met de juiste SEO titels en beschrijvingen. In twee uur tijd zorgen wij ervoor dat jouw salon en behandelingen beter gevonden worden!


van € 95,- nu voor € 50,-

2. Nieuwe template voor je website

De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met de ontwikkeling van nieuwe leuke templates voor onze websites. Als je na de zomer met een nieuwe look & feel van je website wilt beginnen, bekijk dan de voorbeelden en kies er eentje die bij jouw salon past.

van € 75,- nu voor € 40,-

3. Combideal: Beter gevonden worden + nieuwe template

Bij de combideal wordt je website in een nieuw jasje gestoken en daarnaast ook nog beter gevonden. Alles natuurlijk in overleg met jou. Zo is jouw salon er na de vakantieperiode weer helemaal klaar voor!

Combideal voor € 85,-

Een kleine greep uit onze mooie nieuwe lay-outs:

Werkwijze:

Zodra we je aanmelding ontvangen hebben, nemen we contact met je op. 

Beter gevonden worden:

We horen dan o.a. graag op welke behandelingen je het liefst beter gevonden wilt worden en vanuit welke plaatsen/wijken je meeste klanten komen. Dan vullen we alle SEO titels en SEO beschrijvingen in en passen we waar nodig de teksten aan op je pagina's. Na ongeveer een week kijken we naar het verschil in Google.

Nieuwe template:

Uit bovenstaande voorbeelden (of als je nog meer inspiratie nodig hebt: zie pagina website voorbeelden) kun je een nieuwe template / layout kiezen. Vervolgens gaan we je website je nieuwe look & feel geven, uiteraard alles in overleg met jou. Pas nadat jij helemaal tevreden en enthousiast bent, zetten we je website over.