Website én online agenda onder één dak.

Voordelen voor jou en je salon

1. Mooie integratie in je website

De PlazaXL online agenda wordt op een mooie en duidelijke manier weergegeven in je website. Je klant ziet meteen alle informatie in een totaaloverzicht of per categorie. Bij de meeste online agenda's zie je alleen een boekingsknop. Je klant ziet alle benodigde informatie en kan meteen boeken.

2. Geen dubbele tarieven bijhouden

Jij hoeft de prijzen niet op je tarievenpagina van je website én in je online agenda bij te houden. Alleen in je online agenda is genoeg. De online agenda op je website leest het namelijk automatisch uit. Dat scheelt weer tijd en werk.

3. Combikorting

De online agenda kost € 24,95 per maand. Als je zowel de website als de online agenda bij ons hebt, dan krijg je een combikorting van € 5,00 per maand. De online agenda kost dan € 19,95 per maand. Totaal betaal je dan € 39,90 per maand voor zowel je website als online agenda.
 

4. Direct boeken, zonder zoeken

Je klant heeft alle behandelingen in één overzicht staan. Behandeling, tijd, prijs en de boekingsknop worden op één plek getoond

Zo zoekt en boekt je klant sneller en gemakkelijker.


Eerst website, nu ook PlazaXL online agenda erbij

"Een online agenda is iets waar ik lang mee heb gewacht. Via PlazaXL uiteindelijk toch de stap genomen en ben er nu heel blij mee. Niet alleen de ondersteuning van PlazaXL is top, maar ook de uitgesplitste rapporten van je dagomzet én meer impulsieve klanten die op hún moment bij mij iets kunnen inboeken."

Esther Rombout
Beautysalon Esther

"Ik heb mijn website en online agenda allebei ondergebracht bij PlazaXL. Hier ben ik erg blij mee want het ontlast mij enorm. Door deze koppeling hoef ik nooit meer dubbele prijslijsten bij te houden! Zowel de agenda als de website is eenvoudig te beheren en als ik er niet uitkom dan kan ik altijd bellen, mailen of appen!"

Mirjam van Heumen
Schoonheidssalon Moai

Neem vrijblijvend contact met mij op

Laat hieronder je gegevens achter zodat wij vrijblijvend contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.