Salon website

Ben je op zoek naar een salon website voor je schoonheidssalon? Met meer dan 25 jaar ervaring in de Beauty & Wellnessbranche weten wij precies wat jouw schoonheidssalon website nodig heeft. Wij zorgen ervoor dat jouw schoonheidssalon website een mooi design krijgt én goed vindbaar is zodat jij meer klanten mag verwelkomen in je salon.

Websites voor schoonheidssalons

Beheer salonsite via App

Je kunt je salon website aanpassen via de handige app (of je laptop). Veranderen je openingstijden of prijzen? Met de app pas je dit in een paar tellen aan, gewoon vanaf je telefoon.

 Onbeperkt aantal pagina's schoonheidssalon website

We zetten je huidige salon website over, inclusief o.a. prijzen, afbeeldingen en teksten of maken een nieuwe website voor je. Je bent geen moment offline. Om goed vindbaar te zijn, maken we voor iedere behandeling een aparte pagina.

Telefonische contact bij het maken van je salon website

We hebben een leuke video gemaakt waarin we je laten zien hoe we te werk gaan bij het maken van je salon website. We horen vaak van klanten terug dat ze het fijn vinden dat ze met ons kunnen bellen en met ons mee kunnen kijken terwijl we je salon website aan het maken zijn.

Maar ik heb al een schoonheidssalon website...

Of je nu een (uitgebreide) salon website hebt of als je alleen een Facebook-pagina hebt, wij ondersteunen je graag met je schoonheidssalon website. Misschien is je schoonheidssalon website verouderd en ben je toe aan een frisse salonsite of wil juist beter gevonden worden met je schoonheidssalon website. Wij ondersteunen je graag en door onze jarenlange ervaring met websites in de beautybranche weten wij precies wat jouw schoonheidssalon website nodig heeft. Neem vandaag nog contact met ons op om een website te laten maken voor je schoonheidssalon en ontvang volgende week al de eerste opzet van jouw salon website!

✓ Responsive salon website

Als je een website bij ons afneemt, is deze altijd geschikt voor alle apparaten, zoals computers, laptops, tablets en mobiele telefoons.

 Online agenda voor schoonheidssalons

Natuurlijk is het ook mogelijk om een online agenda te integreren in je salon website. Wij hebben ook een eigen online agenda die we op een prachtige manier kunnen integreren. Dan heb je alles onder één dak!

Schoonheidssalon website

Wat heeft een schoonheidssalon website nodig?

Misschien vind je websites maken voor schoonheidssalons wel helemaal niet zo leuk als ons. Ben je liever gewoon bezig met behandelen in je salon. Dat snappen we precies! Daarom ontzorgen we je zoveel mogelijk bij het maken van je schoonheidssalon website. Een goede salonsite zorgt ervoor dat je klant zo snel mogelijk vindt wat ze zoekt. De bezoeker van je schoonheidssalon website wil weten waar je zit, wat je doet en voor welke prijs. Daarom zorgen wij voor een duidelijk menu en overzichtelijke navigatie op je schoonheidssalon website. 

Je schoonheidssalon website krijgt overzichtelijke pagina's. Een prachtige homepagina zodat je klant meteen lekker binnenkomt, tarieven, over ons, al je behandelingen komen op aparte pagina's te staan en op de contactpagina van je salon website komt een Google maps kaartje te staan zodat je klanten je goed kunnen vinden. We maken opvallende knoppen op je schoonheidssalon website zodat klanten direct een afspraak kunnen boeken.

ik wil een website voor mijn schoonheidssalon

 Altijd up-to-date

Je hoeft je geen zorgen te maken over de beveiliging (SSL), AVG privacyverklaring en updates van je website. Dat regelen wij allemaal voor je.

✓ Telefonische helpdesk

Bij vragen kun je altijd onze telefonische helpdesk bellen. Onze website experts helpen je graag.

 Schoonheidssalon Webshop

We bieden je de mogelijkheid om producten te verkopen met onze webwinkelmodule.

Voorbeeld websites schoonheidssalons

Betaalbare website schoonheidssalon laten maken

Beauty by Bernique

Bekijk deze website op:

https://beautybybernique.nl/

Betaalbare schoonheidssalon website

Huidstudio Blossom

Bekijk de website op:

https://huidstudioblossom.nl/

Schoonheidssalon website laten maken

Beauty and skins

Bekijk deze website op:

https://beautyandskins.nl/

Professionele salon website

Less is more

Bekijk deze website op:

https://www.lessismorenijmegen.nl/

Ruim 450 schoonheidssalons maken al gebruik van ons website systeem

Klik op de foto om te lezen wat onze klanten vertellen

Ze hebben mij erg geholpen met de nieuwe website. Ik heb met hun hulp heel veel zelf kunnen doen. Steeds hadden ze weer het geduld met mij en om mijn wensen weer aan te passen. Ik ben heel blij met het resultaat. Een mooie duidelijke website. Vriendelijke medewerkers, en veel kennis. Dank jullie wel.

Via collega's kreeg ik de tip om met PlazaXL te werken.
Ik word beter gevonden, het nieuwsbrief programma is echt makkelijk.
Als ik een vraag heb helpen ze me binnen 30 minuten en alles is overzichtelijk uitgelegd.
Echte experts en denken met je mee.

Binnen no time was mijn website overgedragen en kon ik zelf aan de slag. Super service en veel kennis! Helemaal voor de beauty branche echt een aanrader om je website daar te laten maken!

Ik ben heel blij met mijn nieuwe website! Ik ben heel goed geholpen. Website is ook makkelijk om zelf aanpassingen in te voeren. PlazaXL is zeker aan te raden!

Ze hebben mij erg geholpen met de nieuwe website. Ik heb met hun hulp heel veel zelf kunnen doen. Steeds hadden ze weer het geduld met mij en om mijn wensen weer aan te passen. Ik ben heel blij met het resultaat. Een mooie duidelijke website. Vriendelijke medewerkers, en veel kennis. Dank jullie wel.

Bij Plaza XL word je duidelijk, goed en deskundig geholpen. Heb je vragen dan worden die dezelfde dag nog opgelost of beantwoord. Ik ben zeer tevreden.

Online agenda schoonheidssalon

We hebben ook een online agenda zodat je klant meteen een afspraak kan boeken op je schoonheidssalon website. Met een online agenda voor schoonheidssalons zorg je voor extra klanten in je salon. Klanten boeken steeds vaker hun afspraak online via je salon website. Terwijl jij lekker aan het behandelen bent stromen de afspraken binnen via de online agenda op je schoonheidssalon website. 

Alles onder één dak bij PlazaXL. Wél zo handig.

Website schoonheidssalon


Salon website
 

Opstarten en inrichten website

Onbeperkt aantal pagina's

Beveiligde verbinding

Verhuizen domeinnaam

Aanmaken e-mailadres


Opstartkosten € 249,-
€ 19,95 per maand

Online agenda schoonheidssalon


Online agenda
 

Eenvoudig beheer

Overzichtelijke agenda

Afrekenen

Herinneringsmails

Integratie in website


Geen opstartkosten
€ 24,95 per maand (i.c.m. website € 19,95)

Social media schoonheidssalon


Beauty Marketing XL
 

400+ social media afbeeldingen

Kant-en-klare social media berichten

Informatieve vlogs business coaches

Goed gevulde nieuwsbrief

Tips & tricks voor je salon


Geen opstartkosten
€ 9,95 per maand

Interesse in een nieuwe salon website?


Dan horen we graag van je! Zodra we je aanvraag ontvangen hebben, nemen we contact met je op om je wensen te bespreken.

Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen. Je kunt je nieuwe website namelijk ook telefonisch aanvragen.

Wil je liever eerst nog wat meer informatie? Geen probleem! Onze telefonische helpdesk beantwoordt graag al je vragen.

 

Bel voor meer informatie

058 - 585 3705