Professionele salon website laten maken

Ben je op zoek naar een salon website voor je schoonheidssalon? Met meer dan 25 jaar ervaring in de Beauty & Wellnessbranche weten wij precies wat jouw schoonheidssalon website nodig heeft. Wij zorgen ervoor dat jouw schoonheidssalon website een mooi design krijgt én goed vindbaar is zodat jij meer klanten mag verwelkomen in je salon.

Websites voor schoonheidssalons

Beheer salonsite via App

Je kunt je salon website aanpassen via de handige app (of je laptop). Veranderen je openingstijden of prijzen? Met de app pas je dit in een paar tellen aan, gewoon vanaf je telefoon.

 Onbeperkt aantal pagina's schoonheidssalon website

We zetten je huidige schoonheidssalon website over, inclusief o.a. prijzen, afbeeldingen en teksten of maken een nieuwe website voor je. Je bent geen moment offline. Om goed vindbaar te zijn, maken we voor iedere behandeling een aparte pagina.

Telefonische contact bij het maken van je salon website

We hebben een leuke video gemaakt waarin we je laten zien hoe we te werk gaan bij het maken van je salon website. We horen vaak van klanten terug dat ze het fijn vinden dat ze met ons kunnen bellen en met ons mee kunnen kijken terwijl we je salon website aan het maken zijn.

Ben je toe aan een nieuwe schoonheidssalon website?

Of je nu een (uitgebreide) salon website hebt of als je alleen een Facebook-pagina hebt, wij ondersteunen je graag met je schoonheidssalon website. Misschien is je schoonheidssalon website verouderd en ben je toe aan een frisse salonsite of wil juist beter gevonden worden met je schoonheidssalon website. Wij ondersteunen je graag en door onze jarenlange ervaring met websites in de beautybranche weten wij precies wat jouw schoonheidssalon website nodig heeft. Neem vandaag nog contact met ons op om een website te laten maken voor je schoonheidssalon en ontvang volgende week al de eerste opzet van jouw salon website!

✓ Responsive salon website

Als je een website bij ons afneemt, is deze altijd geschikt voor alle apparaten, zoals computers, laptops, tablets en mobiele telefoons.

 Online agenda voor schoonheidssalons

Natuurlijk is het ook mogelijk om een online agenda te integreren in je schoonheidssalon website. Wij hebben ook een eigen online agenda die we op een prachtige manier kunnen integreren. Dan heb je alles onder één dak!

Schoonheidssalon website

Wat heeft een schoonheidssalon website nodig?

Misschien vind je websites maken voor schoonheidssalons wel helemaal niet zo leuk als ons. Ben je liever gewoon bezig met behandelen in je salon. Dat snappen we precies! Daarom ontzorgen we je zoveel mogelijk bij het maken van je schoonheidssalon website. Een goede salonsite zorgt ervoor dat je klant zo snel mogelijk vindt wat ze zoekt. De bezoeker van je schoonheidssalon website wil weten waar je zit, wat je doet en voor welke prijs. Daarom zorgen wij voor een duidelijk menu en overzichtelijke navigatie op je schoonheidssalon website. 

Je schoonheidssalon website krijgt overzichtelijke pagina's. Een prachtige homepagina zodat je klant meteen lekker binnenkomt, tarieven, over ons, al je behandelingen komen op aparte pagina's te staan en op de contactpagina van je salon website komt een Google maps kaartje te staan zodat je klanten je goed kunnen vinden. We maken opvallende knoppen op je schoonheidssalon website zodat klanten direct een afspraak kunnen boeken in de online agenda van jouw schoonheidssalon.

ik wil een website voor mijn schoonheidssalon

 Altijd up-to-date

Je hoeft je geen zorgen te maken over de beveiliging (SSL), AVG privacyverklaring en updates van je website. Dat regelen wij allemaal voor je.

✓ Telefonische helpdesk

Bij vragen kun je altijd onze telefonische helpdesk bellen. Onze website experts helpen je graag.

 Schoonheidssalon webshop

We bieden je de mogelijkheid om producten te verkopen met onze webwinkelmodule.

Webshop voor schoonheidssalons

Steeds meer schoonheidssalons kiezen ervoor om hun producten ook online te gaan verkopen. Met een salon website van PlazaXL is het eenvoudig om ook een webshop op te starten.

Webshop voor schoonheidssalons
Beheer zelfstandig je salon website

Voorbeelden schoonheidssalon websites

Ruim 540 schoonheidssalons maken al gebruik van ons website systeem

Klik op de foto om te lezen wat onze klanten vertellen

Schoonheidssalon website voor professionals

Ze hebben mij erg geholpen met de nieuwe website. Ik heb met hun hulp heel veel zelf kunnen doen. Steeds hadden ze weer het geduld met mij en om mijn wensen weer aan te passen. Ik ben heel blij met het resultaat. Een mooie duidelijke website. Vriendelijke medewerkers, en veel kennis. Dank jullie wel.

Beter gevonden met een salon website

Via collega's kreeg ik de tip om met PlazaXL te werken.
Ik word beter gevonden, het nieuwsbrief programma is echt makkelijk.
Als ik een vraag heb helpen ze me binnen 30 minuten en alles is overzichtelijk uitgelegd.
Echte experts en denken met je mee.

Webbouwer voor de beautybranche

Binnen no time was mijn website overgedragen en kon ik zelf aan de slag. Super service en veel kennis! Helemaal voor de beauty branche echt een aanrader om je website daar te laten maken!

Salonwebsite voor starters

Ik ben heel blij met mijn nieuwe website! Ik ben heel goed geholpen. Website is ook makkelijk om zelf aanpassingen in te voeren. PlazaXL is zeker aan te raden!

Webbouwer voor salon websites

Ik heb mijn nieuwe website laten bouwen door PlazaXL Ik heb met hun hulp heel veel zelf kunnen doen. Steeds hadden ze weer het geduld met mij en om mijn wensen weer aan te passen. Ik ben erg enthousiast over het resultaat. Een mooie duidelijke website. Vriendelijke medewerkers, en veel kennis. Dank jullie wel.

Deskundige hulp bij het maken van een salon website

Bij Plaza XL word je duidelijk, goed en deskundig geholpen. Heb je vragen dan worden die dezelfde dag nog opgelost of beantwoord. Ik ben zeer tevreden, ook omdat ik mijn website zelf kan beheren!

Online agenda schoonheidssalon

We hebben ook een online agenda zodat je klant meteen een afspraak kan boeken op je schoonheidssalon website. Met een online agenda voor schoonheidssalons zorg je voor extra klanten in je salon. Klanten boeken steeds vaker hun afspraak online via je salon website. Terwijl jij lekker aan het behandelen bent stromen de afspraken binnen via de online agenda op je schoonheidssalon website. 

Aangeraden artikelen

Online agenda voor schoonheidssalons

Wil jij nou ook weten hoe je salon website beter gevonden wordt in de zoekmachine? Hoe je hoger komt met je schoonheidssalon in Google? Lees dan onze blog met 7 tips om beter gevonden te worden.

Veelgestelde vragen over een schoonheidssalon website

De eenmalige opstartkosten voor je nieuwe website zijn € 249,- .

Maandelijks betaal je € 19,95 en dat is inclusief hosting, domeinnaam, e-mailadres, veilige ssl-verbinding, avg-privacyverklaring, handig te beheren website, onze app en de telefonische helpdesk. Het betreft een jaarabonnement dat na een jaar maandelijks opzegbaar is.

Het betreft een jaarabonnement dat na een jaar maandelijks opzegbaar is. Maar de ervaring leert dat de meeste salons bij ons blijven totdat ze met pensioen gaan. En we doen ons best om dat zo te houden natuurlijk!

De domeinnaam is van jezelf en blijft van jezelf. Je kunt 'm eenvoudig verhuizen door de verhuistoken op te vragen. Met die verhuistoken zorgen wij ervoor dat je domeinnaam naar ons toe verhuist. Ook al je e-mails en e-mailadressen zetten we over, zodat je niks kwijtraakt. Je klant merkt van dit alles niks, want je bent geen seconde uit de lucht.

Nadat we alle informatie van je hebben ontvangen, hebben we ongeveer een week nodig om je de eerste opzet van je nieuwe schoonheidssalon website te sturen.

Soms is die eerste opzet in één keer raak, een andere keer hebben we over en weer contact om de salon website precies zo te maken zoals jij 'm hebben wilt. Dit kan via de mail, whatsapp of per telefoon. Via teamviewer kun je zelfs met ons meekijken terwijl we aan het werk zijn, zodat je live je aanpassingen kunt bekijken

Je kunt denken aan: contact gegevens, logo, prijslijst, behandelingen met omschrijving, merken waarmee je werkt, social media kanalen, een verhaaltje over jezelf en natuurlijk foto's en afbeeldingen.

Ons systeem is speciaal gemaakt voor schoonheidssalons. Aanpassingen doen hebben we daarom zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Via onze instructievideo's leggen we dit stap voor stap uit, en samen met onze telefonische helpdesk gaat het jou zeker lukken! Jij kunt dus vanaf nu je website zelf beheren.

Ben je liever aan het behandelen ipv met je salon website bezig te zijn? Dan helpen wij je natuurlijk ook graag met het onderhoud van je website.

Jazeker. We zijn zelfs de enige partij in de markt die websites en online agenda's maakt voor schoonheidssalons. Onze klanten vinden het heerlijk om alles onder één dak te hebben. Hierdoor hebben één contactpersoon voor al hun online diensten.

Ons website systeem voldoet aan de eisen van Google. Hierdoor rank je automatisch al een stukje beter dan de meeste schoonheidssalon websites. Maar als je er echt werk van wilt maken, dan gaan onze SEO-specialisten aan de slag met je website. Beloven dat je op nummer 1 in Google komt doen we niet (en dat zou niemand moeten doen), maar we zorgen er zeker voor dat je beter gevonden wordt. Wil je hier meer over weten? Lees dan onze blog met 7 tips om je schoonheidssalon website beter te laten scoren in Google.

Jazeker kan dat. Wij bouwen compleet nieuwe websites, maar ook helpen we salons bij het vernieuwen van hun huidige website. De ene keer wil de salon beter gevonden worden, een andere keer gaat het om een nieuwe look & feel. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Als enige partij in deze branche werken we met een telefonische helpdesk. Saloneigenaren vinden het prettig om ons gewoon aan de telefoon te hebben bij een vraag in plaats van een ticket in te moeten sturen of een mailtje te typen. Soms is het gewoon fijner om iemand aan de telefoon te hebben. En omdat we met een klein team werken, heb je eigenlijk altijd dezelfde persoon aan de lijn.

Alles onder één dak bij PlazaXL. Wél zo handig.

Website schoonheidssalon


AVG proof website
 

Opstarten en inrichten website

Onbeperkt aantal pagina's

Beveiligde verbinding

Verhuizen domeinnaam

Aanmaken e-mailadres

 

Online agenda schoonheidssalon


Online agenda
 

Eenvoudig beheer

Overzichtelijke agenda

Afrekenen

Herinneringsmails

Integratie in website

 

Social media schoonheidssalon


Beauty Marketing XL
 

400+ social media afbeeldingen

Kant-en-klare social media berichten

Informatieve vlogs business coaches

Goed gevulde nieuwsbrief

Tips & tricks voor je salon

 

Interesse in een nieuwe salon website?


Dan horen we graag van je! Zodra we je aanvraag ontvangen hebben, nemen we contact met je op om je wensen te bespreken.

Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen. Je kunt je nieuwe website namelijk ook telefonisch aanvragen.

Wil je liever eerst nog wat meer informatie? Geen probleem! Onze telefonische helpdesk beantwoordt graag al je vragen.

 

Bel voor meer informatie

058 - 585 3705