Website laten maken Leeuwarden

 

Website bouwen Leeuwarden

 

Ah goeie!
Jij wilt een website laten maken in Leeuwarden? Dan ben je bij PlazaXL aan het goede adres. Wij maken namelijk websites en we zitten in Leeuwarden. Wat wil je nog meer?

‘’Nou, een bakje koffie. Is dat mogelijk?’’

Zeker weten! Een website laten maken in Leeuwarden doe je met een goede kop koffie. Tenminste dat vinden wij. Maar als jij liever een bakje thee drinkt terwijl je jouw website laat maken door ons vinden wij dat ook goed hoor. Je bent in ieder geval van harte welkom bij ons op kantoor. We zitten aan de Mr. P.J. Troelstraweg 147A in Leeuwarden. Bel je van tevoren even? Dan zetten wij koffie!

Nog even over ons.

Wij zijn dus PlazaXL. Websites bouwen is ons ding. Net zoals online agenda’s trouwens. En social media. Of klantenportalen voor groothandels. En nieuwsbrieven niet te vergeten! Eigenlijk doen we gewoon heel veel. Maar genoeg over ons.

Website laten maken Leeuwarden
Website bouwen Leeuwarden

Laten we het over jou hebben! Jij wilt dus een website laten maken. En het liefst wil jij een website laten maken in Leeuwarden! Komt dat omdat je het liefst naast iemand wilt zitten terwijl jouw website op maat wordt gemaakt? Of omdat je gewoon graag zakendoet met een bedrijf in Leeuwarden.

Bij PlazaXL kan jij je website laten maken op de manier die bij je past. Als jij het liefst een website laat maken in Leeuwarden en daarbij graag even langskomt bij ons op kantoor, dan is dat helemaal prima. Maar natuurlijk kunnen we ook gewoon jouw website bouwen, terwijl we vooral op afstand contact hebben. Een website laten maken in Leeuwarden kan ook gewoon via de mail, telefoon of whatsapp contact.

Onze klanten vinden het prettig dat we bereikbaar zijn. Van maandag tot en met vrijdag, van 09.00 tot 17.00 staan we voor je klaar. Niet alleen terwijl jij je website laat maken door ons, maar ook nadat je online bent. Wij zorgen ervoor dat je goed vindbaar bent en blijft.

Wat moet ik eigenlijk aanleveren voor mijn website in Leeuwarden?

Een website moeten we niet ingewikkelder maken dan het is. Jij hebt gewoon een professioneel visitekaartje nodig voor je onderneming. Een mooie homepagina, je werkzaamheden, contactinformatie en fotomateriaal zodat je kunt laten zien wat je doet.

Een website laten maken Leeuwarden betekent niet alleen dat we contact hebben tijdens het bouwen van je website. Ook daarna blijven we in contact. Je krijgt namelijk de inlog van ons klantenportaal waardoor jij zelf je website beheert. Wij hebben het beheren van je website eenvoudig gemaakt waardoor al onze klanten dit zelf kunnen. Een website laten maken in Leeuwarden, dat doen wij. De rest, dat kan jij!

Maar ook als je niet alleen op zoek bent naar een website laten maken Leeuwarden, maar ook de website wilt laten beheren door een partij in Leeuwarden, ben je bij PlazaXL aan het juiste adres. Op basis van een urenkaart beheren wij voordelig je website. Een foto, tekstwijziging of prijswijziging kost ons een paar muisklikken. Wij ondersteunen je graag bij het beheer van je website. Maar laten we daar gewoon eens over bellen. Nu willen we het vooral even hebben over datgene waar jij naar op zoek bent: een website laten maken Leeuwarden.

Nieuwe website Leeuwarden
Website vernieuwen Leeuwarden

Misschien heb je al even rondgekeken op onze website. Je zult dan zien dat vooral schoonheidssalons ervoor kiezen om hun website te laten maken door ons. Wij zijn nou eenmaal een gevestigde naam in die branche. Maar maken we dan alleen websites voor schoonheidssalons? Nee hoor. Een website laten maken in Leeuwarden kan ook zeker voor jouw bedrijf. Kijk gerust naar de voorbeelden van andere websites die we gemaakt hebben. Wie ben je? Wat doe je? Wat drijft jou? Wij zijn daarin geïnteresseerd. Daarom nodigen we je graag uit voor een bak koffie (of thee).

Onze klanten, die ook ooit zochten naar een website laten maken, zeggen altijd over ons dat we nuchtere Friezen zijn, geïnteresseerd, snel reageren, eerlijk advies geven en dat je met ons kunt lachen. Vooral dat laatste vinden we belangrijk. Natuurlijk nemen we het bouwen van websites erg serieus, maar dat er voldoende gelachen wordt op kantoor nemen we nog serieuzer! Je kunt trouwens beter zelf lezen wat klanten over ons zeggen. Maar als je gewoon wilt weten waarom onze klanten om ons moeten lachen, dan moet je even naar dit Facebookbericht gaan. Like je onze pagina ook even? Dan zie je een volgend grappig filmpje ook meteen op jouw tijdlijn!

Nou, genoeg gekletst. Tijd voor koffie. Kunnen we ook meteen voor jou zetten? Dan kunnen we het uitgebreid hebben over die website die jij wilt laten maken in Leeuwarden. Ohja, of je nou in het Nederlands, Frysk of Liwadders geholpen wilt worden: bij PlazaXL kan het allemaal.

Oant sjen!

Team PlazaXL

Voorbeelden websites in Leeuwarden

 

De eenmalige kosten voor je nieuwe website zijn € 249,- .

Maandelijks betaal je € 19,95 en dat is inclusief hosting, domeinnaam, e-mailadres, veilige ssl-verbinding, avg-privacyverklaring, handig te beheren website, onze app en de telefonische helpdesk.

Het betreft een jaarabonnement dat na een jaar maandelijks opzegbaar is. Maar de ervaring leert dat de meeste klanten bij ons blijven totdat ze met pensioen gaan. En we doen ons best om dat zo te houden natuurlijk!

De domeinnaam is van jezelf en blijft van jezelf. Je kunt 'm eenvoudig verhuizen door de verhuistoken op te vragen. Met die verhuistoken zorgen wij ervoor dat je domeinnaam naar ons toe verhuist. Ook al je e-mails en e-mailadressen zetten we over, zodat je niks kwijtraakt. Je klant merkt van dit alles niks, want je bent geen seconde uit de lucht.

Nadat we alle informatie van je hebben ontvangen, hebben we ongeveer een week nodig om je de eerste opzet van je nieuwe website te sturen.

Soms is die eerste opzet in één keer raak, een andere keer hebben we over en weer contact om de salon website precies zo te maken zoals jij 'm hebben wilt. Dit kan via de mail, whatsapp of per telefoon. Via teamviewer kun je zelfs met ons meekijken terwijl we aan het werk zijn, zodat je live je aanpassingen kunt bekijken

Je kunt denken aan: contactgegevens, logo, tarieven, werkzaamheden, social media kanalen, een verhaaltje over jezelf en natuurlijk foto's en afbeeldingen.

Ons systeem is speciaal gemaakt voor mensen die liever bezig zijn met hun vak, dan met hun website. Aanpassingen doen hebben we daarom zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Via onze instructievideo's leggen we dit stap voor stap uit, en samen met onze telefonische helpdesk gaat het jou zeker lukken! Jij kunt dus vanaf nu je website zelf beheren.

Ben je liever aan het werk ipv met je website bezig te zijn? Dan helpen wij je natuurlijk ook graag met het onderhoud van je website.

Ons website systeem voldoet aan de eisen van Google. Hierdoor rank je automatisch al een stukje beter dan je concurrenten. Maar als je er echt werk van wilt maken, dan gaan onze SEO-specialisten aan de slag met je website. Beloven dat je op nummer 1 in Google komt doen we niet (en dat zou niemand moeten doen), maar we zorgen er zeker voor dat je beter gevonden wordt. Wil je hier meer over weten? Maak gerust een afspraak bij ons op kantoor in Leeuwarden.

Jazeker kan dat. Wij bouwen compleet nieuwe websites, maar ook helpen we Leeuwarders bij het vernieuwen van hun huidige website. De ene keer wil diegene beter gevonden worden, een andere keer gaat het om een professionalisering. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

De meeste Leeuwarders vinden het prettig om ons gewoon aan de telefoon te hebben bij een vraag in plaats van een ticket in te moeten sturen of een mailtje te typen. Soms is het gewoon fijner om iemand aan de telefoon te hebben. En omdat we met een klein team werken, heb je eigenlijk altijd dezelfde persoon aan de lijn. Daarnaast ben je altijd welkom bij ons op kantoor! De koffie staat klaar.

Verschillende bedrijven uit Leeuwarden lieten hun website door ons bouwen

Lees hier hun ervaringen

 

Ardo
Autopoetsbedrijf

Na een telefonisch gesprek kwam Nico bij ons langs. We hebben doorgenomen hoe we het wilden en daarna zijn ze met de nieuwe website bezig gegaan. We zijn heel blij met het eindresultaat!

SHAR
Skincare

Ben heel blij met mijn overzichtelijke website die heel duidelijk voor de klanten is en ik kan het zelf heel goed bijhouden. Mooi compact. overzichtelijk en functioneel. Bedankt voor het meedenken en het advies.

Hoekstra Veiligheidsopleidingen

Ik ben even bij ze op kantoor geweest omdat ik iemand het liefst even in de ogen kijk. Prettig gesprek, direct contact, vlotte samenwerking en trots op mijn nieuwe website!

Actief in Leeuwarden en omgeving en interesse in een nieuwe website?


Dan horen we graag van je! Zodra we je aanvraag ontvangen hebben, nemen we contact met je op om je wensen te bespreken.

Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen. Je kunt je nieuwe website namelijk ook telefonisch aanvragen.

Wil je liever eerst nog wat meer informatie? Geen probleem! Onze telefonische helpdesk beantwoordt graag al je vragen. Of je komt gewoon langs natuurlijk!

 

Bel voor meer informatie

058 - 585 3705