Kapper website

Op zoek naar een kapper website voor jouw kapsalon die gevonden wordt? Wij richten ons specifiek op de Beauty & Wellnessbranche en weten daarom wat een kapper website nodig heeft. Wij zorgen met de kapper website voor een mooi design, goede vindbaarheid en daardoor meer klanten voor jouw kapsalon.

 Beheer via App

Je kunt je kapper website aanpassen via de handige app (of je laptop). Veranderen je openingstijden of prijzen? Met de app pas je dit in een paar tellen aan, gewoon vanaf je telefoon.
 

 Onbeperkt aantal pagina's

We zetten je huidige kapper website over, inclusief o.a. prijzen, afbeeldingen en teksten of maken een nieuwe website voor je kapsalon. Je bent geen moment offline. 

Maar ik heb al een kapsalon website

Of je nu helemaal vanaf nul moet beginnen of wanneer je al een kapsalon website hebt, wij helpen je graag met je kapper website. Wellicht is je kapsalon website verouderd en ben je toe aan een nieuwe website design. Of wil je met jouw kapsalon website gewoon beter gevonden worden. Wij denken graag met je mee en door onze jarenlange ervaring met kapper websites, weten wij wat jouw kapsalon website nodig heeft. Neem vandaag nog contact met ons op om een kapper website te laten maken en ontvang volgende week al de eerste opzet van je kapsalon website!

 Responsive

Als je een kapper website bij ons afneemt, is deze altijd geschikt voor alle apparaten, zoals computers, laptops, tablets en mobiele telefoons.

 Online agenda

Natuurlijk is het ook mogelijk om een online agenda te integreren in je salon website. Wij hebben ook een eigen online agenda die we op een prachtige manier kunnen integreren. Dan heb je alles onder één dak!

Jij wilt een kapsalon website laten maken en wij willen je daar graag bij helpen. Maar het liefst wil je een kapper website die past bij jouw kapsalon. Daarom kun jij precies aangeven wat je wil en zorgen wij voor een uniek webdesign. Doordat we samenwerken met grote merken in de branche hebben wij toegang tot mooie afbeeldingen. Goede afbeeldingen geven jouw kapper website een krachtige uitstraling. In combinatie met het juiste kleurgebruik maken we een professionele kapper website die past bij de look & feel van jouw kapsalon. Jouw kapper website zorgt voor meer bezoekers en daardoor meer klanten.

 Telefonische helpdesk

Bij vragen kun je altijd onze telefonische helpdesk bellen. Onze website experts helpen je graag.

 Altijd up-to-date

Je hoeft je geen zorgen te maken over de beveiliging (SSL), AVG privacyverklaring en updates van je website. Dat regelen wij allemaal voor je.

 Webshop

We bieden je de mogelijkheid om producten te verkopen met onze webwinkelmodule.

Wat heeft een kapsalon website nodig?

Ervaar je een drempel om bezig te zijn met je kapsalon website? Ben je liever druk met knippen in je kapsalon? Dat kunnen we ons best voorstellen en daarom ontzorgen wij je zoveel mogelijk bij het maken van je kapper website. Een goede kapper website zorgt ervoor dat jouw klant zo snel mogelijk toegang krijgt tot de juiste informatie. De bezoeker van je kapper website wil weten waar je zit, wat je doet en voor welke prijs. Daarom zorgen wij voor een duidelijk menu en overzichtelijke navigatie op je kapper website.

Je kapsalon website krijgt overzichtelijke pagina’s. Denk hierbij aan een mooie homepagina, over ons, tarieven, welke diensten je uitvoert en een contactpagina. Op de contactpagina van je kapper website komt een Google maps kaartje zodat je klanten je goed kunnen vinden. We maken opvallende knoppen op je kapsalon website zodat klanten direct een afspraak kunnen boeken.

Voorbeeld websites kapsalons

Shave and scissors

Bekijk deze website op:

https://www.shaveandscissors.nl/

Haar Boss

bekijk deze website op:

https://www.haarboss.nl/

Coupe 26

Bekijk deze website op:

https://coupe26.nl/

The hairconnection

Bekijk de website op:

https://www.thehairconnection.nl/

Ruim 450 salons maken al gebruik van ons website systeem

Dank je wel voor je hulp! 

Wilde nog zeggen dat ik het heel fijn vind altijd dezelfde persoon aan de telefoon te krijgen en dat ik vind dat de hulp persoonlijk en aangenaam is. 
Zo. Mag ook wel eens gezegd worden!

Groetjes, 
Esther

"Zeer bevlogen mensen met verstand van de Beautybranche."

Corné, Cest Moi | Breda

"Via PlazaXL heb ik een website die ik zelf eenvoudig kan bijhouden via de laptop of de handige APP.

Daarnaast heb ik de training gevolgd om online beter gevonden te worden. Eindelijk eens een cursus in begrijpelijke taal waar ik zelf wat mee kan." 

Marjolein
Oneskin | Stadskanaal

Ik heb mijn website laten opmaken bij Plaza XL, heel erg blij met het resultaat. Makkelijk zelf te bedienen en als je vragen hebt kun je altijd bij ze terecht. Ik kan ze iedereen aanraden.

Lisa van der Schilden
www.beautedevie.nl

Afspraak maken kapper

Als je wilt zorgen we er met onze online agenda ook voor dat je klanten direct een afspraak kunnen maken. Onze online agenda is geschikt voor kappers en zorgt voor extra klanten voor je kapsalon. Klanten boeken steeds vaker hun afspraak online via de kapper website. Terwijl jij lekker aan het knippen bent stromen de afspraken binnen via de online agenda op je kapsalon website. Niet meer de hele dag door die rinkelende telefoon tijdens het knippen of ’s avonds op de bank appjes en mailtjes beantwoorden. Met de online agenda op je kapper website is dat verleden tijd en zorgen wij ervoor dat jouw online agenda volgeboekt staat met nieuwe klanten.

Je kunt je website aanpassen via onze handige app of gewoon vanaf je laptop.

Behandeling, prijs en reserveringsknop op één plek. Overzichtelijk en duidelijk. 

400 Kant-en-klare social media afbeeldingen. Je hoeft ze alleen nog maar te plaatsen.

In 3 stappen een nieuwsbrief naar je klanten versturen. Snel en eenvoudig programma.

Bloggen op je kapper website

Heeft jouw kapsalon een leuke actie of nieuwtje? Dan maken wij op je kapper website een blogpagina. Hierop kun jij nieuwtjes schrijven, acties voor je kapsalon promoten of leuke blogs schrijven over je vak. Als je goede blogs schrijft op je kapsalon website dan zorgt dit automatisch voor meer bezoekers op je kapper website. Je zet jezelf als specialist neer en zorgt ervoor dat jouw teksten matchen met de zoekwoorden van een bezoeker. Je overtuigt de bezoeker van jouw kwaliteiten en helpt je kapsalon aan nieuwe klanten.

Kapsalon website die gevonden wordt!

Jij wilt dat jouw kapsalon website gevonden wordt. Je kunt nog zo’n mooie kapsalon website hebben, maar het gaat erom dat je gevonden wordt. Daar helpen wij je graag bij! We kunnen samen aan de slag met je kapper website. We kunnen je tips geven zodat je zelf aan de slag kunt met je kapsalon website. Je kunt het zelfs uit handen geven en het volledig door ons laten doen. Dan kun jij weer lekker bezig met knippen in je kapsalon en gaan wij aan de slag met je kapper website!

 

Interesse in een nieuwe website?


Dan horen we graag van je! Zodra we je aanvraag ontvangen hebben, nemen we contact met je op om je wensen te bespreken.

Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen. Je kunt je nieuwe website namelijk ook telefonisch aanvragen.

Wil je liever eerst nog wat meer informatie? Geen probleem! Onze telefonische helpdesk beantwoordt graag al je vragen.

 

Bel voor meer informatie

058 - 585 3705