Klanten vertellen

Sjantine Potgieter

Mijn naam is Sjantine Potgieter, trotse eigenaresse van Beautysalon Sjantine gevestigd in De Krim. Vorig jaar ben ik overgestapt naar PlazaXL omdat ik graag al mijn online diensten onder één dak wilde brengen. Een bijkomend voordeel was dat dit ik hierdoor ook nog een stuk goedkoper uit ben in de maand. Ik heb nu één contact persoon voor mijn website, webshop, online agenda en marketing en daar ben ik erg blij mee.

www.beautysalonsjantine.nl

Website

Ik was wel tevreden met de lay-out van mijn website, dus dat was niet de reden dat ik wilde overstappen. Maar toen ik de overstap maakte is mijn website wel weer helemaal vernieuwd. De website past nu precies bij de look & feel van mijn salon. En als ik weer wat aan wil passen dan kan ik dat zelf, want het systeem is eenvoudig te beheren.

Webshop

Ook was het mogelijk om voordelig een eigen webshop te maken. Ik heb de webshop zelf gevuld met mijn producten van Marc Inbane, Ekseption, etc. Ik heb mijn webshop opgedeeld in de verschillende merken waarmee ik werk en vervolgens heb ik Marc Inbane weer onderverdeeld in tanning, tools en skincare. Zo blijft mijn webshop overzichtelijk voor de klant.

Online agenda

Het werken met een online agenda was nieuw voor me, maar omdat je er tegenwoordig bijna niet meer zonder kunt, wilde ik het toch gaan proberen. Het is me alles meegevallen en heeft me veel nieuwe klanten opgeleverd. En het scheelt ook veel appjes, mailtjes en telefoontjes om afspraken te plannen en mensen eraan te herinneren, want alles gaat automatisch.

Marketing

Ik heb toegang tot een database met allemaal afbeeldingen die geschikt zijn voor mijn social media. Ik hoef zelf niks meer te bedenken en kan ze via deze tool eenvoudig plaatsen of inplannen.

Service

Ik kan mijn vragen stellen via whatsapp, mail of ik bel gewoon even. Doordat ik nu al mijn diensten onder één dak heb, heb ik altijd dezelfde persoon aan de lijn. En al mijn diensten synchroniseren ook nog met elkaar. Dus als ik een prijswijziging doorvoer in mijn online agenda, dan is de prijs ook automatisch aangepast op mijn website. Dat scheelt weer werk.

Partnerprogramma

PlazaXL werkt met een partnerprogramma, wat inhoudt dat ik blijvende korting krijg op mijn maandfactuur als ik een nieuwe klant aandraag. Elke nieuwe klant levert 10 % korting op de maandlasten van mijn website. Inmiddels heb ik al 2 klanten aangedragen, dus mijn maandbedrag wordt steeds lager.

Wat andere klanten zeggen

 

Interesse in een nieuwe website of online agenda?


Dan horen we graag van je! Zodra we je aanvraag ontvangen hebben, nemen we contact met je op om je wensen te bespreken.

Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen. Je kunt je nieuwe website namelijk ook telefonisch aanvragen.

Wil je liever eerst nog wat meer informatie? Geen probleem! Onze telefonische helpdesk beantwoordt graag al je vragen.

 

Bel voor meer informatie

058 - 585 3705