AI-training voor salons

Leer hoe je kunstmatige intelligentie/ChatGPT in kunt zetten voor jouw salon

De toekomst is nu

Je hebt er vast over gehoord, maar misschien nog geen idee hoe je het kunt inzetten: AI. Daarom komt PlazaXL met een unieke AI-training, speciaal ontworpen voor salons. Tijdens deze interactieve sessie van 2 uur ontdek je hoe je de kracht van kunstmatige intelligentie/ChatGPT kunt inzetten. Wij richten ons op praktische toepassingen van AI die directe voordelen bieden, zoals:

  • Website teksten: Leer hoe je AI kunt gebruiken om pakkende, SEO-vriendelijke teksten voor je website te creëren die zowel bezoekers als zoekmachines aantrekken.
  • Blogposts: Ontdek hoe je boeiende blogposts kunt samenstellen die je autoriteit in de branche versterken en je online zichtbaarheid vergroten.
  • Social Media content: Krijg inzicht in het creëren van aantrekkelijke en interactieve content voor je social media kanalen, afgestemd op de interesses en behoeften van je doelgroep.
  • Nieuwsbrieven: Leer hoe je nieuwsbrieven kunt laten schrijven, zodat je effectief communiceert met je klanten en tegelijkertijd tijd bespaart.

Tijdsduur training

2 uur in groepsverband
+ een halfuur persoonlijk

Groepsgrootte

Minimaal 6
Maximaal 10

Prijs

€ 125 (Excl BTW)
per persoon

Locatie

Op locatie
door heel Nederland

 

Testimonials

Wat vinden onze klanten van de training

Lisa

Trainingen van PlazaXL zijn elke keer weer interessant om te volgen. De humor zorgt ervoor dat ik met aandacht blijf luisteren. En de tips zijn praktisch, waardoor ik er direct mee aan de slag ga.

Ingrid

Ik wist niet of ik wel in staat was om AI te gebruiken, maar ik heb mij zelf (en m'n zoon verbaast!) Ik gebruik het om mijn website te verbeteren en dankzij de training begin ik het nog leuk te vinden ook!

Rachida

AI was een ver-van-mijn-bed-show, maar door de praktische tips die ik heb gekregen, gebruik ik het nu voor mijn social media, website en nieuwsbrieven. Het scheelt mij veel tijd!

Selecteer hier je gewenste datum en locatie

Training locaties

- PlazaXL - Leeuwarden

- Malima - Haaksbergen

- DÉCAAR - Alkmaar

- Webecos - Zoetermeer

- Corrective Cosmetics - Amstelveen

- Maria Galland - Bilthoven

- CT International - Zwolle

- Cosinta - Zoetermeer

- Beautyservice - Best

- House of African Beauty - Waardenburg

Website Teksten

 

Je leert boeiende, SEO-geoptimaliseerde teksten te maken. Hierdoor verbetert je ranking in Google en trek je meer bezoekers.

Social Media content

 

Leer hoe je met AI unieke, interactieve content voor je social media kanalen kunt ontwikkelen, perfect afgestemd op je doelgroep.

Nieuwsbrieven

 

Leer hoe je nieuwsbrieven kunt laten schrijven, zodat je effectief communiceert met je klanten en tegelijkertijd tijd bespaart.

Blogposts

 

Je leert hoe je aansprekende blogposts schrijft. Dit verhoogt je autoriteit en zichtbaarheid online.

Zeker, deze cursus is perfect voor jou! Je hoeft niets van AI te weten om te beginnen. We leggen alles makkelijk uit, zodat je snel aan de slag kunt in je salon.

Ja hoor! Ook als je al iets van AI weet, leer je bij ons nog veel nieuws. We hebben tips en trucs die speciaal voor jouw branche zijn. Zo kun je meteen aan de slag in je salon.

De training kost €125 per persoon. Dit zorgt ervoor dat elke deelnemer volledige toegang heeft tot het cursusmateriaal en persoonlijke begeleiding tijdens de training.

De training is bedoeld voor zowel salon eigenaren als medewerkers. Iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van hun digitale vaardigheden kan profiteren.

De training bestaat uit een interactieve sessie van 2 uur in groepsverband. Na deze sessie bieden we elke deelnemer de mogelijkheid om een aparte afspraak van een half uur te plannen voor persoonlijke vragen en begeleiding.

Ja, dat is wel handig. Het aanmaken is eenvoudig en gratis. Voordat de training begint ontvang je een stappenplan hoe je een account aanmaakt en kom je er toch niet uit dan mag je altijd even bellen met onze Nico.

Nee hoor, maar een laptop meenemen naar de training zou wel handig zijn.