Partnerprogramma

Voor vaste/trouwe klanten hebben we een partnerprogramma ontwikkeld waarmee je blijvende korting op je maandbedrag kunt krijgen. 

Misschien herken je het wel: ‘Nieuwe klanten ontvangen altijd flinke kortingen wanneer ze overstappen, maar hoe worden trouwe klanten beloond’? Wij willen trouwe klanten belonen op de volgende manier.

Hoe word je partner

Als jij een nieuwe klant bij ons aandraagt die ook daadwerkelijk een website bij ons afneemt, dan ontvang je 10% korting op je maandelijkse kosten. Die korting geldt niet voor één maand, maar je leven lang! Daarnaast mag je net zoveel klanten aandragen als je maar wilt. Per klant die ook daadwerkelijk een website bij ons afneemt, ontvang je weer 10% korting op je maandbedrag. Als je dus 5 nieuwe klanten aanlevert, heb je 50% korting op je maandkosten!

Misschien denk je nu: '‘huh, betekent dit dat ik mijn website gratis bij jullie kan onderbrengen?’'

Ja dat klopt. Zoals we zeiden, willen we trouwe klanten graag op een mooie manier belonen :-)


Ken je iemand die geïntereseerd zou kunnen zijn in een nieuwe website?

Als je iemand kent die wellicht geïnteresseerd zou kunnen zijn in een nieuwe website, dan kun je deze een bericht (laten) sturen d.m.v. het contactformulier.

Wij sturen diegene dan een mail met een aanbieding van maar liefst 50% korting op de opstartkosten namens jou. Als de klant de website afneemt, dan ontvang jij 10% korting op je eigen website, zolang jullie beide abonnementen doorlopen. 

Uiteraard houden we je op de hoogte van het vervolg.

 

Heb je al iemand gesproken die wij mogen bellen?

Als je al iemand gesproken hebt en diegene heeft aangegeven dat wij hem of haar mogen benaderen (namens jou) dan kun je dit formulier invullen. Er wordt dan geen mail gestuurd, maar Nico zal dan direct telefonisch contact opnemen :-)

Zou je bij diegene duidelijk willen aangeven dat ze vanuit PlazaXL benaderd worden? Bedankt!

Uiteraard houden we je op de hoogte van het vervolg.

Heb je vragen over ons partnerprogramma, bel dan gerust

058 585 37 05