Pedicure software

Wij zetten ons beste beentje voor

Complete software voor (medisch) pedicure praktijken

Met de pedicure software van PlazaXL bespaar je veel tijd en energie. De software is uitermate geschikt voor (medisch) pedicure praktijken en veel van je pedicure collega's gingen je al voor.

Pedicures kiezen voor de software van PlazaXL vanwege het alles in één pakket. Een agenda voor je pedicurepraktijk, online boeken via je pedicure website voor je klanten, automatische bevestigings- en herinneringsmail, afrekenen, rapportages, klantenbestand met behandelverslagen en administratie.

Met de automatische herinneringsmail voorkom je no-shows en het is zelfs mogelijk om met één druk op de knop je klant een appje te sturen vanuit de pedicure software.

De pedicure software van PlazaXL bied je de mogelijkheid om eenvoudig je administratie bij te houden. Zo hou je overzichtelijk wie (verzekeraars, zorggroepen en podotherapeuten) op welke manier gefactureerd moet worden.

Pedicure website

Steeds meer (medisch) pedicure praktijken kiezen voor de pedicure software van PlazaXL. We koppelen eenvoudig meerdere locaties aan elkaar, maar we helpen ook graag kleine pedicure salons. Wij horen van je collega pedicures terug dat ze vooral onze helpdesk erg fijn vinden. De pedicure software is eenvoudig in gebruik, maar kom je er een keer niet uit dan kun je ons altijd bellen, mailen of appen.

Ben jij ook op zoek naar software voor je pedicure praktijk? Neem gerust eens contact op.

Voordelen van pedicure software op een rijtje

Online agenda voor je pedicurepraktijk én voor je klant

Met de online agenda voor (medisch) pedicure praktijken heb je een overzichtelijke agenda voor jezelf én online boeken voor je klant. Blijf baas over je eigen agenda met de handige (optionele) functie waarbij je een afspraak eerst goedkeurt voordat deze in je agenda terecht komt. De pedicure software is eenvoudig in beheer. Afspraken verplaatsen, annuleren, kopiëren en doorboeken doe je in een handomdraai. De software voor pedicures stuurt automatisch een bevestigingsmail en een herinneringsmail. 

Afrekenen met pedicure software

Met de software voor pedicures kun je eenvoudig je behandelingen en producten van de pedicurepraktijk afrekenen. Vanuit het afrekenscherm kun je de factuur meteen uitprinten of mailen naar de klant. Veel medisch pedicurepraktijken werken met de pedicure software van PlazaXL omdat de pedicure software handige functies heeft voor het declareren aan podotherapeuten, verzekeringen of instellingen. 

Pedicure software met klantenbestand en behandelverslagen

De software voor pedicures bevat een klantenbestand met behandelverslagen. Per klant kun je een rapport schrijven, afbeeldingen toevoegen of belangrijke documenten van de huisarts of verzekeraar uploaden. Tijdens een behandeling kun je een foto schieten met je telefoon of tablet, uploaden in de pedicure software en waar nodig bewerken met het programma. Handig om de ontwikkeling van de klant bij te houden. Verder kun je pedicure kuren of pakketten aanmaken die klanten kunnen verzilveren. 

Software voor pedicures met financiële rapportages

De pedicure software beschikt over uitgebreide financiële rapportages, een dagrapport en een btw-verslag. Het btw-verslag wordt door onze medisch pedicurepraktijken één op één doorgestuurd naar de boekhouder, hier hebben ze geen werk meer van. Het omzetoverzicht kun je bekijken per dag, maand, jaar of zelfgekozen periode. Per medewerker is een overzicht van gewerkte uren en omzet beschikbaar. 

Website voor pedicure

De pedicure software is eenvoudig te koppelen met onze website voor pedicures. Doordat de software voor pedicures synchroniseert met je website hoef je bijvoorbeeld maar op één plek je prijzen te wijzigen. De prijswijziging wordt namelijk automatisch doorgevoerd naar je website. Door onze ervaring in de pedicurebranche weten wij wat een pedicure website nodig heeft om gevonden te worden. De pedicure software zorgt ervoor dat het voor je klant eenvoudig is om een afspraak te boeken.

Altijd bereikbaar voor medisch pedicure praktijken

Onze grootste kracht zit 'm niet in de pedicure software, de pedicure website maar in onze service en bereikbaarheid. Wij staan altijd klaar, geen vraag is te gek en het contact met ons is vooral erg leuk. Wij vinden het contact met onze klanten namelijk erg leuk. Daarom zijn we telefonisch bereikbaar, via de mail en whatsapp. We reageren snel, denken graag met je mee en een grapje hoort er ook zeker bij!