Mediavormgever bij PlazaXL

 

Ben je op zoek naar een leuke stage? We zijn een erkend leerbedrijf en bieden regelmatig verschillende stageplekken aan. Je mag meewerken aan interessante en uitdagende projecten en krijgt veel verantwoordelijkheid.

We vinden het belangrijk dat je, naast dat je veel leert, een leuke tijd hebt. Zo nu en dan een vrijdagmiddagborrel mag dan natuurlijk ook niet ontbreken. Onze stages zijn geschikt voor zowel MBO- als HBO studenten.

Creatieve mediavormgever

Tijdens je stage mediavormgever voer je uitdagende opdrachten uit, zowel voor PlazaXL zelf, als voor onze eigen klanten. Je projecten worden ook daadwerkelijk gebruikt. Geen dag is hetzelfde!

Tijdens je stageperiode maak je diverse designs, van social media afbeeldingen en banners tot flyers of ander offline promotiemateriaal. Je kunt nieuwe websites voor klanten vormgeven. Je gaat mee op beursbezoek om onze branche beter te leren kennen. Daarnaast denk je mee en maak je een vernieuwde huisstijl van een jaarlijks terugkerend event. Al met al kun je je creativiteit helemaal bij ons uiten.

Ben jij er klaar voor om je design skills in de praktijk te ontwikkelen? Solliciteer dan nu!

Vanaf september 2024

Stagiair Symon zegt: "Ben je op zoek naar een stage met goede begeleiding, een fijne werkomgeving waar je ook actief veel bijleert? Dan ben je hier op het juiste adres."

Solliciteren? Stuur ons je cv en je portfolio.

Contactpersoon: Johan Zandbergen

E-mailadres: j.zandbergen@plazaxl.nl

Telefoonnummer: 058 - 585 3705