Website laten maken schoonheidssalon

De 6 meest gehoorde redenen om een website te (laten) maken voor je schoonheidssalon zijn de volgende:

 

1.      Ik heb nog geen salon website, maar mijn schoonheidssalon heeft een eigen website nodig.

2.      Ik heb een (zelfgemaakte) website, maar ik wil een professionele website voor mijn schoonheidssalon.

3.      Ik wil mijn schoonheidssalon website goedkoper onderbrengen.

4.      Ik wil mijn schoonheidssalon website zelf beheren.

5.      Ik zoek professionele ondersteuning voor de website van mijn schoonheidssalon.

6.      Ik wil mijn website, online agenda en marketing onder één dak.

Bekijk ook onze diensten

1.      Ik heb nog geen salon website, maar mijn schoonheidssalon heeft een eigen website nodig.

Ik run al jaren een eigen schoonheidssalon en al die tijd heb ik gewerkt zonder salon website. Ik heb een heel aantal vaste klanten en die weten mijn salon goed te vinden. Ik zag de noodzaak nooit zo maar tegenwoordig heeft elke professionele salon een website en ik wil wel meegaan met de tijd. Natuurlijk heb ik wel een Facebookpagina maar ik hoor steeds vaker dat het ook belangrijk is om naast mijn social media accounts ook gewoon een salon website te hebben.

Daarnaast wil ik ook gewoon al mijn behandelingen mooi gepresenteerd hebben zodat mijn klanten precies weten wat ik te bieden heb. Ik hoor nog steeds wel eens: ‘ik wist niet dat je die behandeling ook deed’. Het schijnt zo te zijn dat ik er met een salon website voor kan zorgen dat ik gevonden wordt op de behandeling die ik (prijstechnisch) het liefst uitvoer. Het is daarom hoog tijd voor mijn eigen salon website!

 

2.      Ik heb een (zelfgemaakte) website, maar ik wil een professionele website voor mijn schoonheidssalon.

Ik heb mijn salon website zelfgemaakt met wat hulp van mijn neefje en wat was ik trots toen die de lucht in ging. Ik kreeg veel complimenten van mijn vaste klanten en was erg blij met de salon website. Als ik wat wilde veranderen dan belde ik mijn neefje en paste hij wat voor me aan. Nadat ik hem er 3 keer aan herinnerde natuurlijk. Ja, die jongen heeft het ook druk en zijn prioriteiten liggen ergens anders. Tegenwoordig neemt hij z’n telefoon bijna nooit meer op, terwijl hij hele dagen op z’n telefoon zit. Zelf ben ik niet handig met mijn website waardoor hij hopeloos verouderd is. De look & feel van mijn salon is erg eigentijds en professioneel maar mijn salon website past daar totaal niet meer bij. Het wordt tijd voor een professionele website!

 

3.      Ik wil de website van mijn schoonheidssalon goedkoper onderbrengen.

Zucht.. Nu wil ik iets wijzigen op mijn salon website en kost me dat weer heel veel geld. En dat terwijl ik al zoveel geld heb betaald om deze salon website te laten maken. Hoeveel was het ook alweer? Volgens mij ergens tussen de € 750,- en € 1500, -. En elke keer als ik iets wil veranderen aan mijn salon website komt daar dus weer een groot bedrag bij. En nu hoorde ik laatst van een collega dat het echt een stuk goedkoper kan. Lage maandlasten waarbij ik de website zelf kan beheren en een contactpersoon die ik elke dag kan bellen, mailen of whatsappen. Dat is precies wat ik zoek!

 

4.      Ik wil de mijn schoonheidssalon website zelf beheren.

Eigenlijk ben ik het zat om voor elke wijziging aan mijn salon website iemand te moeten bellen. En daar moet ik dan vaak ook nog voor betalen. Volgens mij ben ik handig genoeg om zelf het één en ander te wijzigen aan mijn salon website. Ik zou graag zelf een nieuwe behandeling willen toevoegen, een foto van een mooi resultaat, een nieuwsberichtje of een blog. En als ik er niet helemaal uitkom kan ik dus iemand bellen die me het blijft uitleggen totdat ik het snap!

 

5.      Ik zoek professionele ondersteuning voor de website van mijn schoonheidssalon.

Eigenlijk heb ik bijna alles op orde. Ik heb een mooie salon, een leuke klantenkring en een schoonheidssalon website. Maar die salon website kost me eigenlijk te veel energie. Energie die ik liever steek in mijn klanten. Daarom zoek ik professionele ondersteuning voor mijn website. Een partij die dit voor een ‘zacht’ prijsje voor me doet zodat ik zelf geen omkijken heb naar mijn salon website. Een nieuwe behandeling toevoegen, een nieuwsbericht of wat dan ook, kost mij net wat meer tijd dan dat een website beheerder dit kost. Die tijd kan ik dan mooi weer steken in het behandelen van mijn klanten!

 

6.      Ik wil mijn salon websiteonline agenda en marketing onder één dak.

Ik heb een salon website, een online agenda en daarnaast heb ik iemand die mijn marketing doet maar voor elke dienst moet ik weer iemand anders hebben. Vaak wordt ik ook doorverwezen omdat ik met mijn vraag dan niet terecht kan bij mijn salon website beheerder maar bij degene van de online agenda moet zijn. Daar wil ik vanaf! Ik wil alles onder één dak zodat ik maar één contactpersoon heb die ik kan bellen voor al mijn diensten. Diegene leert mij en mijn salon dan ook goed kennen zodat we sneller en efficiënter kunnen werken.

 

Zit jouw reden hier niet tussen maar ben je toch op zoek naar een website voor je salon, stuur ons dan gerust een berichtje;)