Website voorbeelden

Bekijk hier de klanten die je al voor zijn gegaan

Ardo autopoetsbedrijf B.V.

Vanuit Ardo autopoetsbedrijf kregen we een telefoontje of we ze wilden helpen aan een nieuwe website. De huidige was sterk verouderd en niet meer beveiligd. Na een bezoek van Nico bij het poetsbedrijf, hebben we teksten geschreven en in combinatie met een professionele fotoshoot hebben we een prachtige website gecreëerd.

Voogt Installatietechniek

Remco en Nathan, vader en zoon, kwamen op een middag bij ons op kantoor. Het bedrijf Voogt Installatietechniek is ontstaan vanuit de kennis van Remko en de kunde van Nathan. En ze wilden onze hulp bij het in de markt zetten van hun werkzaamheden. Samen zijn we gekomen tot een prachtige, overzichtelijke website zodat klanten precies weten wat ze kunnen verwachten.

Beauty & Wellness Maassluis

Eugènie wilde alles onder één dak: website en online agenda. Ze had hiervan gehoord van haar collega met wie ze het pand deelt en vandaar dat we haar website mochten vernieuwen en de online agenda overzetten naar ons systeem. We kozen ervoor om de website te openen met haar mooie bedrijfsvideo.

  • Website
  • Online agenda

Hoekstra Veiligheidsopleidingen

Als er één ding is wat Welmer niet wilde is duizend keer heen en weer mailen en bellen met een it-bedrijf. Daarom kwam Welmer gewoon even een keertje langs voor een bak koffie. Samen namen we door wat hij wilde (en wat niet) en daardoor is deze schitterende website tot stand gekomen. De website is precies zoals Welmer: Eerlijk, duidelijk, transparant en je wordt er blij van!

Accuraat dakservice

Net als ons bestaat Accuraat Dakservice al meer dan 20 jaar. Daarom zochten ze ook een betrouwbare partner voor hun website. Klik eens door deze website heen om te kijken wat we allemaal kunnen met goed beeldmateriaal.

WH Bouwservice

Alweer een hele tijd geleden belde Margot met de vraag of we ook een website voor haar zoon konden bouwen. Hij wilde een eenvoudige website waarop hij zijn werkzaamheden kon beschrijven en waarop hij beeldmateriaal van zijn werk kon plaatsen. Wouter was ontzettend druk met z'n bouwservice, dus we hebben hem volledig ontzorgd, zodat hij lekker verder kon met klussen.

Wil je meer voorbeelden bekijken?