Welkom Wisse aanbieding

Nieuwe look and feel website

Nieuwe look and feel website

Bij PlazaXL zetten we continu stappen vooruit om jou de beste service te bieden. En vandaag hebben we fantastisch nieuws dat we graag met je delen: we verwelkomen we een nieuwe ster in ons team, Wisse!

Wisse brengt een frisse wind met zich mee, vol creatieve ideeën en nieuwe oplossingen die jouw salon naar het volgende niveau kunnen tillen. Om dit te vieren, hebben we een speciale aanbieding voor jou!


Wat mag je verwachten:

  • Wisse maakt een opzet voor een nieuwe look and feel
  • Deze bespreken jullie dan telefonisch
  • Na de aanpassingen trekken wij dit door naar de hele website

Zo is jouw website weer helemaal up-to-date voor een eenmalig bedrag van 195 euro.

Om ervoor te zorgen dat Wisses agenda niet meteen voor het hele jaar volgeboekt is, is de Welkom Wisse aanbieding exclusief beschikbaar voor de eerste 10 klanten die reageren.

Ben je klaar om je salon een make-over te geven? Neem vandaag nog contact met ons op!

Bekijk hieronder een aantal van onze recent gebouwde websites

Skin Specials

Al jaren werkten Miranda en Laura met onze online agenda, maar dit jaar mochten we ook hun website vernieuwen. We hebben de huisstijl doorgetrokken, zodat het kleurgebruik er prachtig uitkwam. Daarnaast hebben ze een professionele fotograaf ingeschakeld, waardoor we prachtige foto's konden gebruiken bij de opmaak. Uiteraard hebben we onze agenda geïntegreerd waardoor het nog makkelijker werd voor hun klanten om een afspraak te maken.

Skinsolution Baarn

Renske wilde een compleet nieuw concept en koos daarom voor een nieuwe naam, logo, huisstijl, kleurgebruik, lettertype. Je leest het al: alles veranderde. Ze liet goede foto's schieten en leverde nieuwe teksten aan en met dit alles mochten wij aan de slag. Haar website is echt een plaatje geworden. Op elke behandelpagina zijn de juiste behandelingen geïntegreerd vanuit de online agenda, zodat het voor haar klanten nog eenvoudiger wordt om te boeken.

Salon Something Different

We ontmoeten Patricia op de beurs en daar vertelde dat ze zou gaan verhuizen met de salon en daarom ook iets compleet nieuws wilde. Samen zijn we gekomen tot een fleurig kleurenpalet en een duidelijk gestructureerde website. We zijn trots op het eindresultaat en laten deze website dan ook graag aan je zien ter inspiratie!

 

Beauty & Wellness Maassluis

Eugènie wilde alles onder één dak: website en online agenda. Ze had hiervan gehoord van haar collega met wie ze het pand deelt en vandaar dat we haar website mochten vernieuwen en de online agenda overzetten naar ons systeem. We kozen ervoor om de website te openen met haar mooie bedrijfsvideo.

Faces Amsterdam

Hou je van 'clean'? Strak, wit, fris, welke termen je komen bij jou naar boven als je deze website bekijkt? Wat direct opvalt is natuurlijk de bannerslide wanneer je website opent. Je zou direct door de deur naar binnen stappen en op de stoel gaan zitten voor een behandeling.

Salon Amélior

Ina had een businesscoach in de hand genomen en diegene adviseerde om dan ook de website te laten vernieuwen. Ze had prachtig beeld- en videomateriaal, maar de uitstraling van de website paste niet meer bij haar salon.

Als je haar website bekijkt, en dat zou je zeker even moeten doen, dan zijn we gestart met een prachtige video die ze ons toestuurde. Verder zie je mooi subtiel kleurgebruik, een duidelijk stappenplan naar een mooie huid en hopelijk veel meer inspiratie voor je eigen website!

Is jouw website ook toe aan een make-over?

Om ervoor te zorgen dat Wisses agenda niet meteen voor het hele jaar volgeboekt is, is de Welkom Wisse aanbieding exclusief beschikbaar voor de eerste 10 klanten die reageren.

 

Zorg dus dat je bij de eerste 10 zit!

 

Ik wil hier graag gebruik van maken!

Veelgestelde vragen

Deze aanbieding loopt van 1 juni tot 1 september. Dus als je gebruik wilt maken van de Welkom Wisse aanbieding, dan hebben we deze tijd beschikbaar gesteld om met je website aan de slag te gaan.

Nee, deze aanbieding is gericht op het verwelkomen van Wisse. Wisse is een designer en zet zijn creatieve kwaliteiten in om je website nog mooier te maken. Maar als je nieuwe teksten nodig hebt, mag je altijd een berichtje sturen naar Nico en dan helpt hij je graag verder.

Zoals je kunt zien zijn de kleine lettertjes even groot als de andere teksten. Wij zijn namelijk niet zo van de kleine lettertjes. Maar wat we wel even willen aangeven is dat we natuurlijk niet eindeloos veel tijd aan je website kunnen besteden. Dus als je gebruikt maakt van deze aanbieding, besteden we maximaal 4 uur aan je website. Is het daarna nog niet klaar, dan doen we de rest in overleg met jou op urenkaart.

Nee hoor, de ene klant weet precies wat ze wil, de andere niet. Als je het moeilijk vindt, dan maakt Wisse een voorstel en dit voorstel neemt hij telefonisch met je door. Als je zijn voorstel mooi vindt, dan trekken we die stijl vervolgens door.

Websites ontwikkelen zich razendsnel door. Dus als het al een tijdje geleden is dat er gewerkt is aan je website, dan zijn er ontzettend veel nieuwe mogelijkheden, waardoor je website nog mooier wordt. Hierdoor krijgt je website de professionele uitstraling die het verdient en daarnaast is het ook goed voor je vindbaarheid in Google om je website af en toe te vernieuwen!

Soms staan we wel eventjes mee te kijken achter zijn scherm wanneer hij bezig is met z'n design programma's. Ontzettend leuk om te zien hoe hij met nieuwe creatieve ideeën komt, waardoor de websites nog mooier worden! Dus laat je vooral verrassen door zijn kwaliteiten!