Betaalbare website laten maken

Jij wilt een betaalbare website laten maken en wij bouwen betaalbare websites. Komt dat even goed uit!
Lees het verhaal hieronder of neem direct contact met ons op zodat we direct aan de gang gaan met jouw betaalbare website!

Goed en goedkoop een betaalbare website laten maken!

We beginnen bij goedkoop, we zijn tenslotte Nederlanders! Ben jij al die dure websites ook zat? Een website laten maken kost al gauw 1500, 2000, 2500 of soms nog veel meer. Pff… Jij bent gewoon op zoek naar een betaalbare website!

Wij zijn PlazaXL en bij ons kun je een betaalbare website laten maken voor 249,-.
Daar draaien we niet om heen. Het is ook geen vanaf prijs. Het is gewoon zoals het is. Zeggen wat je doet. Doen wat je zegt. Een betaalbare website laten maken is veel minder spannend dan het internet je doet geloven.

Niet eindeloos zoeken naar de tarieven van een betaalbare website. Of offertes opvragen omdat jouw website een op maat gemaakte website is en daardoor uniek is, maar ook uniek in z’n prijs.

Maar een betaalbare website laten maken moet ook goed zijn. Je wilt trots zijn op je betaalbare website toch? En natuurlijk wil je dat je betaalbare website ook gevonden wordt! Want je kunt nog zo’n mooie website hebben, of juist een hele dure website, het gaat er uiteindelijk om dat je gevonden wordt. Jij wilt dat bezoekers jouw betaalbare website vinden en vervolgens ook omgezet worden in klanten.

Betaalbare website
Betaalbare website laten maken

Misschien denk je nu:

Waarom kan ik bij jullie een betaalbare website laten maken?

Waarom worden er betaalbare websites aangeboden voor ontzettend uiteenlopende prijzen? Waarom zegt de éne partij een website te kunnen maken voor 2000 + en kan ik bij PlazaXL een betaalbare website laten maken?

Wij houden het vooral even bij ons zelf. Wij kunnen gewoon een betaalbare website maken. Hoeven we verder niet uit te leggen, het is gewoon zo. Wij doen gewoon normaal en maken betaalbare websites.

Hoe snel kan ik een betaalbare website laten maken?

Snel. Ja, daar kunnen we ook kort en krachtig over zijn. Als jij vandaag je informatie en beeldmateriaal aanlevert dan zorgen wij er normaal gesproken voor dat je binnen een week de eerste opzet van je betaalbare website te zien krijgt. En als je echt snel wilt? Dan kun je door ons nog sneller je betaalbare website laten maken hoor.

Heel af en toe heeft een klant echt haast. Dan kun je bij ons je betaalbare website laten maken in één of twee dagen. Wij denken graag met je mee!

Maar ik heb al een website

Of je nu helemaal vanaf nul moet beginnen of wanneer je al een website hebt, wij helpen je graag met je betaalbare website. Wellicht is je huidige website verouderd en ben je toe aan een nieuwe website design.

Wij denken graag met je mee en door onze jarenlange ervaring met betaalbare websites, weten wij wat een betaalbare website nodig heeft. Neem vandaag nog contact met ons op om een betaalbare website te laten maken en ontvang volgende week al de eerste opzet van je betaalbare website!

Wat heeft een betaalbare website nodig?

Ervaar je een drempel om je betaalbare website te laten maken? Ben je liever druk aan het werk? Dat kunnen we ons best voorstellen en daarom ontzorgen wij je zoveel mogelijk bij het maken van je betaalbare website. Een goede betaalbare website zorgt ervoor dat jouw klant zo snel mogelijk toegang krijgt tot de juiste informatie. De bezoeker van je betaalbare website wil weten waar je zit, wat je doet en voor welke prijs. Daarom zorgen wij voor een duidelijk menu en overzichtelijke navigatie op je betaalbare website.

Je betaalbare website krijgt overzichtelijke pagina’s. Denk hierbij aan een mooie homepagina, over ons, tarieven, welke diensten je uitvoert en een contactpagina. Op de contactpagina van je betaalbare website komt een Google maps kaartje zodat je klanten je goed kunnen vinden. We maken opvallende knoppen wanneer we je betaalbare website maken zodat klanten direct een afspraak kunnen maken.

Website schoonheidssalon


AVG proof website
 

Opstarten en inrichten website

Onbeperkt aantal pagina's

Beveiligde verbinding

Verhuizen domeinnaam

Aanmaken e-mailadres

 

Online agenda schoonheidssalon


Online agenda
 

Eenvoudig beheer

Overzichtelijke agenda

Afrekenen

Herinneringsmails

Integratie in website

 

Social media schoonheidssalon


Beauty Marketing XL
 

400+ social media afbeeldingen

Kant-en-klare social media berichten

Informatieve vlogs business coaches

Goed gevulde nieuwsbrief

Tips & tricks voor je salon

 

 

Interesse in een nieuwe website?


Dan horen we graag van je! Zodra we je aanvraag ontvangen hebben, nemen we contact met je op om je wensen te bespreken.

Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen. Je kunt je nieuwe website namelijk ook telefonisch aanvragen.

Wil je liever eerst nog wat meer informatie? Geen probleem! Onze telefonische helpdesk beantwoordt graag al je vragen.

 

Bel voor meer informatie

058 - 585 3705