SEO: hoger in Google

SEO: hoger in Google

Steeds meer mensen zoeken online naar schoonheidssalons. Om ervoor te zorgen dat je goed vindbaar bent, is het belangrijk om aandacht te besteden aan ‘zoekmachine-optimalisatie’ (SEO). Je kunt veel verschillende dingen doen om hoger in Google te staan.

Wat levert het op?
Als je hoog in Google staat, weten nieuwe klanten je te vinden. Het is heel belangrijk om ervoor te zorgen dat klanten je blijven vinden. Ook al heb je op dit moment genoeg klatnen, je wilt natuurlijk wel dat je je klanten in je salon houdt.

Wanneer sta ik hoger in Google?
Je website wordt meestal meerdere keren per jaar bekeken door de Google robot. Het kan dus even duren tot je hoger in Google staat. Hoe vaker je wijzigingen doorvoert in je website, des te vaker Google langskomt.

 

Meer artikelen

Hoe krijg ik mijn salon website hoger in Google?

Een schoonheidssalon website hoger in Google krijgen. Dat wil iedereen wel! Saloneigenaren zien steeds meer in hoe belangrijk het is om goede website te hebben. En met goed bedoelen we niet alleen ‘mooi’. Want wat heb je er aan als je een mooie schoonheidssalon website hebt, maar niet vindbaar bent in Google? In dit artikel geven we je 7 tips om beter te scoren in Google. Je hoeft geen SEO-specialist te zijn om met deze tips aan de slag te gaan. Dit zijn 7 tips voor schoonheidsspecialisten die beter gevonden willen worden. Maar allereerst vertellen we je wat SEO voor schoonheidssalons inhoudt.

SEO: do's en dont's

Je hoort vast van alles over SEO. De ene persoon geeft je een tip, een andere persoon zegt weer iets compleet anders, wat is het nu? Verwarrend!
Wist je zelfs dat sommige (goedbedoelde) tips je meer schade aanbrengen dan dat ze goed doen? Lees daarom snel de belangrijkste SEO do’s en dont’s.