Website schoonheidssalon zelf bewerken

Website schoonheidssalon zelf bewerken

De website van mijn schoonheidssalon zelf bewerken? Kan dat?

Jazeker! 

Nou Nico, dan ken je mij nog niet. Ik ben gewoon niet zo handig met die computerdingen, laat mij maar lekker behandelen!

Dat snap ik helemaal. Ieder z'n vak. Ik moet namelijk geen behandelingen geven, dat zou niet goed komen haha!

Maar toch durf ik te beweren dat het je zou lukken om met ons systeem je eigen website te bewerken/beheren. Dat je niet voor elke kleine wijziging afhankelijk bent van een ander. Dat je niet voor elke wijziging hoeft te betalen. Prijzen, kleuren, afbeeldingen, alles kun je op je salon website zelf bewerken. Heb je een nieuwe behandeling in je schoonheidssalon dan voeg je die eenvoudig toe. Heeft je merk nieuwe afbeeldingen dan plaats je die zelf. Wil je een nieuw lay-out, ook dat kun je zelf. Jij kunt dus jouw salon website zelf beheren!

En lukt het een keertje niet dan zijn wij natuurlijk altijd bereikbaar en helpen we je erbij. Vinden wij ook wel leuk, want dan spreken we elkaar weer even!

Maar goed, we kunnen wel zeggen dat je zelf jouw schoonheidssalon website eenvoudig kunt beheren, maar je moet het natuurlijk eerst zelf ervaren. 

Het blijft leuk wanneer we van een klant terug horen dat ze zelf wijzigingen hebben toegepast op de hun schoonheidssalon website. Dat ze zelf een afbeelding hebben gewijzigd of de lay-out hebben veranderd.

Maar we wisten alleen nog niet dat dit 'kickass' voelt haha!

Lees verder

 

Hoe krijg ik mijn salon website hoger in Google

Lees onze 7 tips en scoor beter in de zoekmachine!

Professionele schoonheidssalon websites

Bekijk voorbeelden en lees reviews van onze klanten.