Smeer jij nog dode dieren op je gezicht?

Smeer jij nog dode dieren op je gezicht?

Misschien komt de titel wat rauw op je dak maar dat is de schuld van Marjolein. Hoe dat precies zit vertellen we je zo.

Vegan… Steeds vaker komt de term voorbij. En toch is het nog lang niet voor iedereen duidelijk wat het precies inhoud. En als het dan je dan eindelijk duidelijk is: waar vind je merken en producten die passen bij jouw schoonheidssalon. In deze blog het verhaal van Marjolein.

We starten met een telefoongesprek dat we met haar hadden: ‘Ik eet geen dode dieren, maar blijkbaar smeer ik ze wel al heel lang op mijn gezicht!’

Ga net als Marjolein direct naar Wellnessplein

Dat wilde Marjolein niet meer en daarom begon haar zoektocht. Op zoek naar een merk voor haar schoonheidssalon waarmee ze kon behandelen en wat ze kon verkopen.

Dat bleek nog niet zo eenvoudig…

Allereerst: wat verstaan we onder vegan cosmetica? We kunnen spreken over vegan producten wanneer:

·         Het product geen dierlijke ingrediënten bevat

·         Het product en de ingrediënten niet getest zijn op dieren

·         Er geen dieren zijn gebruikt bij het vervaardigen of distribueren van het product.

Toen Marjolein er eindelijk achter was wat de term vegan producten inhield ging ze op zoek naar een merk die voldeed aan het keurmerk vegan cosmetica. Maar ook dat was nog niet zo eenvoudig.

Marjolein: ‘Ik heb me kapot zitten Googlen, bril op m’n neus, vierkante ogen: echt, ik was er helemaal klaar mee!’

Want waar vind je nou een goede vergelijkingssite waar je kunt filteren op bijvoorbeeld ‘vegan’? Welke keurmerken hebben de leveranciers? In welke prijscategorie zitten deze vegan producten?

Allemaal vragen…

Wij vinden het ontzettend leuk dat we elke werkdag van 9 tot 5 telefonisch bereikbaar zijn voor klanten die de website of online agenda van hun salon bij ons hebben ondergebracht. Doormiddel van die telefoongesprekken leren we onze klanten goed kennen. Heel vaak krijgen we mooie ideeën en plannen vanuit die gesprekken. Zo ook deze keer.

Marjolein: ‘Zeg, kunnen jullie niet gewoon een vergelijkingssite maken voor professionele cosmetica merken?’

Wij: ‘Ehh…’

Marjolein: ‘Gewoon zo’n site weet je wel, met van die handige zoekfilters? Dat lijkt me nou super handig, ook voor al m’n collega’s!’

En zo geschiedde. Wellnessplein is de plek voor schoonheidsspecialistes die op zoek zijn naar een professioneel cosmetica merk. Met handige filters waarmee je kan filteren op bijvoorbeeld ‘vegan’ maar ook op prijsklasse.

Graag gedaan Marjolein!

*Marjolein heet in het echt anders.

Nieuwsgierig geworden naar Wellnessplein of ben je opzoek naar een professioneel cosmeticamerk voor jouw salon? Klik hieronder om eens een kijkje te nemen!