ZZP website

Ben je op zoek naar een eenvoudige website voor je bedrijf? Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij precies wat een ZZP website nodig heeft. Wij snappen dat je meeste klanten binnenkomen door middel van mond-tot-mondreclame. Maar daarnaast is het wel handig om een professionele ZZP website te hebben. Als visitekaartje en natuurlijk om vindbaar te zijn op internet. Wij zorgen ervoor dat jouw ZZP website een mooi design krijgt én goed vindbaar is zonder dat jij daar werk van hebt.

Website voor zzp-ers

Snel opgeleverde ZZP website

Een website bouwen hoeft geen maanden te duren. Daar heb je ook helemaal geen tijd voor. Daarom zorgen wij ervoor dat nadat je contact met ons gehad hebt, je ongeveer na een week de eerste opzet van je nieuwe ZZP website krijgt.

Soms is een eerste opzet in één keer raak en kunnen we direct online. Een andere keer ontvangen we feedback en gaan we daarmee aan de slag. Je feedback mag je geven als antwoord op de mail, via whatsapp maar je mag ons ook bellen zodat we je ZZP website telefonisch doorlopen. Maar net wat voor jou het handigste is.

Betaalbare ZZP website

Een betaalbare ZZP website is een website die goed is ontworpen en werkt, maar niet te veel kost. Het is belangrijk om als ZZP-er een website te hebben die er professioneel uitziet en die je helpt om nieuwe klanten te vinden. Maar je wilt natuurlijk ook niet te veel geld uitgeven aan een website die je niet nodig hebt. Daarom bouwen wij je ZZP website voor € 249,-

Geen drukte van je ZZP website

Het belangrijkste is voor ons om jou het gevoel te geven dat jij geen drukte hebt van de website. Je wordt totaal ontzorgd door ons. We snappen dat websites bouwen niet je ding is, dus wees gerust: dat regelen wij van A tot Z. Jij kunt gewoon lekker aan het werk blijven. Dus geen gedoe, maar snel online met je website!

Telefonische helpdesk

Bij ons geen ticketsysteem, onbeantwoorde mails of dat soort zaken. Gewoon bellen en je krijgt ons aan de lijn of een whatsappje sturen tussen je klussen door omdat je te druk bent om te bellen. We beloven niet dat je binnen 5 minuten reactie krijgt, maar meestal is dat wel zo ;). Behalve 's nachts dan!

Voorbeeld ZZP website

Wat moet er op een ZZP website staan?

Een ZZP website moeten we niet ingewikkelder maken dan het is. Jij hebt gewoon een professioneel visitekaartje nodig voor je onderneming. Een mooie homepagina, je werkzaamheden, contactinformatie en fotomateriaal zodat je kunt laten zien wat je doet.

Voorbeelden ZZP websites

De eenmalige kosten voor je nieuwe website zijn € 249,- .

Maandelijks betaal je € 19,95 en dat is inclusief hosting, domeinnaam, e-mailadres, veilige ssl-verbinding, avg-privacyverklaring, handig te beheren website, onze app en de telefonische helpdesk.

Het betreft een jaarabonnement dat na een jaar maandelijks opzegbaar is. Maar de ervaring leert dat de meeste ZZP-ers bij ons blijven totdat ze met pensioen gaan. En we doen ons best om dat zo te houden natuurlijk!

De domeinnaam is van jezelf en blijft van jezelf. Je kunt 'm eenvoudig verhuizen door de verhuistoken op te vragen. Met die verhuistoken zorgen wij ervoor dat je domeinnaam naar ons toe verhuist. Ook al je e-mails en e-mailadressen zetten we over, zodat je niks kwijtraakt. Je klant merkt van dit alles niks, want je bent geen seconde uit de lucht.

Nadat we alle informatie van je hebben ontvangen, hebben we ongeveer een week nodig om je de eerste opzet van je nieuwe ZZP website te sturen.

Soms is die eerste opzet in één keer raak, een andere keer hebben we over en weer contact om de salon website precies zo te maken zoals jij 'm hebben wilt. Dit kan via de mail, whatsapp of per telefoon. Via teamviewer kun je zelfs met ons meekijken terwijl we aan het werk zijn, zodat je live je aanpassingen kunt bekijken

Je kunt denken aan: contactgegevens, logo, tarieven, werkzaamheden, social media kanalen, een verhaaltje over jezelf en natuurlijk foto's en afbeeldingen.

Ons systeem is speciaal gemaakt voor ZZP-ers. Aanpassingen doen hebben we daarom zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Via onze instructievideo's leggen we dit stap voor stap uit, en samen met onze telefonische helpdesk gaat het jou zeker lukken! Jij kunt dus vanaf nu je website zelf beheren.

Ben je liever aan het werk ipv met je ZZP website bezig te zijn? Dan helpen wij je natuurlijk ook graag met het onderhoud van je website.

Ons website systeem voldoet aan de eisen van Google. Hierdoor rank je automatisch al een stukje beter dan je concurrenten. Maar als je er echt werk van wilt maken, dan gaan onze SEO-specialisten aan de slag met je website. Beloven dat je op nummer 1 in Google komt doen we niet (en dat zou niemand moeten doen), maar we zorgen er zeker voor dat je beter gevonden wordt. Wil je hier meer over weten? Lees dan onze blog met 7 tips om je ZZP website beter te laten scoren in Google.

Jazeker kan dat. Wij bouwen compleet nieuwe websites, maar ook helpen we ZZP-ers bij het vernieuwen van hun huidige website. De ene keer wil diegene beter gevonden worden, een andere keer gaat het om een professionalisering. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

De meeste ZZP-ers vinden het prettig om ons gewoon aan de telefoon te hebben bij een vraag in plaats van een ticket in te moeten sturen of een mailtje te typen. Soms is het gewoon fijner om iemand aan de telefoon te hebben. En omdat we met een klein team werken, heb je eigenlijk altijd dezelfde persoon aan de lijn.

Stukadoorsbedrijf Capelle

Mijn vriendin had haar website bij PlazaXL ondergebracht en ik moest altijd nog een website voor mijn stukadoorsbedrijf. Dat was snel geregeld!

WH Bouwservice

Ik had een eenvoudige, professionele website nodig voor mijn bouwservice. PlazaXL heeft dit snel geregeld zonder dat ik er zelf veel drukte van had.

Jorek Schildersbedrijf Apeldoorn

Via vrienden kwam ik bij PlazaXL terecht. Ik ben blij dat ik nu een professionele website heb waar ik mijn werk kan tonen en vindbaar ben voor nieuwe klanten.

Interesse in een nieuwe ZZP website?


Dan horen we graag van je! Zodra we je aanvraag ontvangen hebben, nemen we contact met je op om je wensen te bespreken.

Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen. Je kunt je nieuwe website namelijk ook telefonisch aanvragen.

Wil je liever eerst nog wat meer informatie? Geen probleem! Onze telefonische helpdesk beantwoordt graag al je vragen.

 

Bel voor meer informatie

058 - 585 3705