Jouw salon beter vindbaar

Je hebt onlangs de training: Jouw salon beter vindbaar gevolgd. Hierin gaven wij je diverse tips en handvaten hoe je je eigen website hoger in de zoekmachine kunt krijgen.

Hieronder kun je de presentatie nog even downloaden, zodat je die in alle rust nog even na kunt lezen.

Lees ook eens de blogs die wij over dit onderwerp geschreven hebben:

Een schoonheidssalon website hoger in Google krijgen. Dat wil iedereen wel! Saloneigenaren zien steeds meer in hoe belangrijk het is om goede website te hebben. En met goed bedoelen we niet alleen ‘mooi’. Want wat heb je er aan als je een mooie schoonheidssalon website hebt, maar niet vindbaar bent in Google? In dit artikel geven we je 7 tips om beter te scoren in Google. Je hoeft geen SEO-specialist te zijn om met deze tips aan de slag te gaan. Dit zijn 7 tips voor schoonheidsspecialisten die beter gevonden willen worden. Maar allereerst vertellen we je wat SEO voor schoonheidssalons inhoudt.

Liever aan het behandelen?

Wij helpen je graag bij het optimaliseren van je website. Laten we hierover eens in gesprek gaan om te kijken wat er nodig is om bezoekers naar je website te trekken. Hiervoor doen we een SEO-check. We checken je website dan op snelheid, responsiviteit, avg, zoekwoorden en ranking, veiligheid en allerlei andere zaken. Aan de hand van deze check kunnen we samen bepalen waar we aan gaan werken. 

Bel ons op 058 5853705 of stuur een mailtje naar n.zwart@plazaxl.nl