"Mag ik Foe Yong Hai bestellen?"

Afgelopen week werd er voor de eerste keer in ons 24 jaar bestaan Chinees bij ons besteld! Hoe dat gebeurde?

Zodra een klant akkoord gaat met ons websitepakket hebben we veelvuldig contact via mail en telefoon. We overleggen over o.a. kleur, stijl, foto's en teksten. Als de klant blij en tevreden met de nieuwe website is, daat deze online en kan de klant deze zelf verder beheren. 

Soms komen klanten er niet helemaal uit en helpen wij ze daarbij. Zoals ook afgelopen week toen een klant die net overgestapt was naar ons systeem niet precies wist wat ze met haar tarieven pagina wilde. Op haar oude website had ze die pagina namelijk wel, maar stond er niets op. Terwijl klanten toch wel graag willen weten wat ze moeten betalen ;).

Toen ik haar daarover mailde antwoorde ze als volgt: ‘Dat vind ik lastig omdat ik nooit hetzelfde
doe... zoals bij de Chinees, dat je een lijst hebt..'

Of wij ook zoiets voor haar konden regelen...

Tuurlijk:

 

Mevrouw vond dit geweldig en belde meteen enthousiast op: Mag ik Foe Yong Hai bestellen? 

Meer artikelen

Hoe krijg ik een Featured Snippet (hoogste plaats in Google)?

Geef antwoord op de vraag van je klant

We hebben wel vaker aandacht besteed aan het schrijven van teksten. Wil je daar in de basis wat meer over weten, klik dan hier. Vandaag gaan we namelijk de diepte in en voordat je denkt: oei, dan haak ik waarschijnlijk af, dan willen we vast vertellen dat we het supersimpel gaan houden. Over 10 minuutjes kan jij aan de slag met de teksten op je website en word je nóg beter gevonden! En geef je daadwerkelijk antwoord op de online vraag van je toekomstige klant.

Ooit gehoord van de term: ‘Featured Snippets’?

Featured Snippets zijn antwoorden op vragen die in de zoekmachine van Google worden gesteld. Een Featured Snippet wordt vertoond onder de betaalde zoekresultaten ‘advertenties > sponsored content’ en bovenaan de organische zoekresultaten. Daarom wordt er bij Featured Snippets ook wel gesproken over een #0 ranking (positie 0 binnen Google.nl). En iedereen wil natuurlijk bovenaan staan in Google!

Eigenlijk is het dus een samenvatting die de zoekmachine heeft gevonden op je website, als antwoord op de vraagsteller.

Hoe krijg ik een Featured Snippet?

Wanneer je hoge kwaliteit content schrijft en zo goed mogelijk de vraag van je toekomstige klant beantwoordt, dan heb je de grootste kans op een featured snippet. Waar je dan aan moet denken?

  1. Feiten: je pagina moet voorzien zijn van objectieve informatie.
  2. Geef zo gedetailleerd mogelijk antwoord op de zoekopdracht die je wilt beantwoorden.
  3. Schrijf een goed leesbare, gebruiksvriendelijke tekst.
  4. Maak gebruik van H2 en H3 voor je sub onderwerpen.
  5. Structureer je pagina met paragrafen van ongeveer 3 tot 5 zinnen.
  6. Plaats informatie in een tabel, lijst of opsomming.

Wat zijn de voordelen van Featured Snippet?

Er zijn heel veel voordelen, we noemen er een paar:

  1. Je website zit goed in elkaar: De zoekmachine begrijpt wat je wil vertellen en vind het daarom ook relevant voor de zoekopdracht van je toekomstige klant.
  2. Het verbetert je CTR (click-through rate): Dit klinkt wat technisch en daarom mag je het best vergeten maar je toekomstige klant is op zoek naar informatie en dus is er een grote kans dat zij je website aanklikt.
  3. Je bent beter voorbereid op Voice Search: Maak jij wel eens gebruik van ‘Hé Google’, zodat de zoekmachine jouw vraag beantwoord? Dat doen je toekomstige klanten ook. En daarnaast is  jouw ‘samenvatting’ ook handig voor klanten die hun vragen nog helemaal uitschrijven.
  4. Jij bent de expert in je vakgebied: Wanneer jij de Featured Snippet hebt, dus je staat op plaats ‘0’ van Google, helemaal bovenaan, dan toont dit aan dat jij de expert bent. En dat overtuigt je toekomstige klanten.

Kunnen jullie me helpen?

Wat een technisch verhaal he? En we hadden nog wel beloofd het supersimpel te houden. Is dat gelukt? Hopelijk kun je met deze tips aan de slag. Lukt het je (nog) niet? Dan helpen wij je graag. Klik hier om ons een vraag te stellen of stuur een appje!

Smeer jij nog dode dieren op je gezicht?

Misschien komt de titel wat rauw op je dak maar dat is de schuld van Marjolein. Hoe dat precies zit vertellen we je zo.

Vegan… Steeds vaker komt de term voorbij. En toch is het nog lang niet voor iedereen duidelijk wat het precies inhoud. En als het dan je dan eindelijk duidelijk is: waar vind je merken en producten die passen bij jouw schoonheidssalon. In deze blog het verhaal van Marjolein.

We starten met een telefoongesprek dat we met haar hadden: ‘Ik eet geen dode dieren, maar blijkbaar smeer ik ze wel al heel lang op mijn gezicht!’

Vieze tenen op m’n netvlies!

Ik heb geen mooie tenen. Ik zie ze gelukkig ook niet zo vaak. Onder de douche als ik ze was, bij het afdrogen en als ik m’n sokken aantrek. Maar dat laatste doe ik zonder te kijken. De rest van de dag zijn ze bedekt en ziet een ander ze ook niet. Nee, ik ben er niet trots op. Maar ze vallen in het niet bij de tenen die ik ben tegengekomen op jullie websites.. 

Zoals je misschien wel hoort is de beautybranche nieuw voor me. Ik ben Nico, de nieuwe verkoper van PlazaXL. En ik neem je even mee in mijn eerste weken in de branche. Want wat ben ik geschrokken! 

Allereerst wil ik tegen jullie allemaal zeggen: respect! Respect voor wat je doet. Dat je elke dag probeert elk mens een beetje mooier te maken. En voor een jongeman als mij gaat dat in gedachten niet verder dan een make-upje hier, een poedertje daar, een nageltje lakken en wimpers verven. That’s it! 

Niet dus.. (sorry dat ik dit überhaupt dacht)

Puisten, wratten, gerstekorrels, ingegroeide haren, pukkels uitknijpen en natuurlijk die vieze gele kalknagels. Alles komt voorbij en staat open en bloot op je website. Oprecht: ik schrok er van! Gelukkig wel met een mooie voor en na foto. Want wat weten jullie er soms iets moois van te maken zeg! 

Soms zeg ik er bij. Want er lopen vast nog een aantal sukkels rond die net als ik niet precies weten wat voor geweldig werk jullie doen. Die dus blijven rondlopen met van die tenen waarmee ze niet gezien willen worden. 

Vanavond stap ik weer onder de douche en zal ik ze nog eens bekijken. En wie weet bel ik je dan morgen voor een afspraak!

Bekijk ook onze diensten