Vieze tenen op m’n netvlies!

Vieze tenen op m’n netvlies!

Ik heb geen mooie tenen. Ik zie ze gelukkig ook niet zo vaak. Onder de douche als ik ze was, bij het afdrogen en als ik m’n sokken aantrek. Maar dat laatste doe ik zonder te kijken. De rest van de dag zijn ze bedekt en ziet een ander ze ook niet. Nee, ik ben er niet trots op. Maar ze vallen in het niet bij de tenen die ik ben tegengekomen op jullie websites.. 

Zoals je misschien wel hoort is de beautybranche nieuw voor me. Ik ben Nico, de nieuwe verkoper van PlazaXL. En ik neem je even mee in mijn eerste weken in de branche. Want wat ben ik geschrokken! 

Allereerst wil ik tegen jullie allemaal zeggen: respect! Respect voor wat je doet. Dat je elke dag probeert elk mens een beetje mooier te maken. En voor een jongeman als mij gaat dat in gedachten niet verder dan een make-upje hier, een poedertje daar, een nageltje lakken en wimpers verven. That’s it! 

Niet dus.. (sorry dat ik dit überhaupt dacht)

Puisten, wratten, gerstekorrels, ingegroeide haren, pukkels uitknijpen en natuurlijk die vieze gele kalknagels. Alles komt voorbij en staat open en bloot op je website. Oprecht: ik schrok er van! Gelukkig wel met een mooie voor en na foto. Want wat weten jullie er soms iets moois van te maken zeg! 

Soms zeg ik er bij. Want er lopen vast nog een aantal sukkels rond die net als ik niet precies weten wat voor geweldig werk jullie doen. Die dus blijven rondlopen met van die tenen waarmee ze niet gezien willen worden. 

Vanavond stap ik weer onder de douche en zal ik ze nog eens bekijken. En wie weet bel ik je dan morgen voor een afspraak!

Bekijk ook onze diensten