Website, online agenda en marketing

Met meer dan 25 jaar ervaring in de markt zijn we dé online partner.
Alles onder één dak met
website, online agenda én marketing.

Websites

Een website zorgt ervoor dat je vindbaar bent voor nieuwe klanten. Hierdoor zul je meer boekingen krijgen in je online agenda. Ben jij daar klaar voor?

Online agenda

Een online agenda is een digitaal afsprakenboek waar je altijd bij kunt, maar je net een stapje verder helpt. Hierdoor kun jij nog effectiever jouw salon runnen.

Marketing

Maak gebruik van ons nieuwsbriefprogramma, dat we koppelen aan je online agenda. In 3 stappen een leuke nieuwsbrief maken en versturen. Snel en eenvoudig.


 

Een website die gevonden wordt

Op zoek naar een website in jouw stijl, die je zelf eenvoudig kunt beheren?

Wil je graag een telefonische helpdesk voor al je vragen?

Dan is een PlazaXL website iets voor jou!

Wij maken websites voor de Beauty & Wellnessbrache. Hierbij kun je denken aan schoonheidssalons, pedicures, kappers, massagesalons, en manicures. Maar daarnaast richten we ons ook op zzp-ers, klein mkb, leveranciers en coaches en praktijken.

Marketing, leuk en succesvol!


Alles-in-één marketingpakket voor € 9,95 per maand:

  • Kant-en-klare social media berichten
  • Tips & tricks voor je salon
  • Goed gevulde nieuwsbrief

Ben je de trotse eigenaar van een salon en wil je jouw bedrijf op de kaart zetten? Dan is het hebben van een professionele website absoluut een must! Een salon website biedt talloze voordelen die jouw bedrijf kunnen laten groeien en bloeien.

Een website stelt je in staat om jouw diensten, producten en speciale aanbiedingen gemakkelijk en duidelijk te presenteren aan potentiële klanten. Het stelt hen in staat om jouw salon te verkennen en een idee te krijgen van wat ze kunnen verwachten. Dit kan hen overtuigen om een afspraak te maken of jouw salon aan anderen aan te bevelen.

Daarnaast helpt een goed ontworpen en geoptimaliseerde website jouw salon om online zichtbaarheid en autoriteit op te bouwen. Door jouw website te optimaliseren voor zoekmachines, kun je hoger ranken in zoekresultaten, wat meer organisch verkeer en potentiële klanten naar jouw salon kan leiden.

Bovendien stelt een website je in staat om waardevolle klantbeoordelingen en reviews weer te geven, waardoor potentiële klanten het vertrouwen krijgen om voor jouw salon te kiezen.

Kortom, een salon website is een krachtig marketinginstrument dat jouw salon kan laten groeien en nieuwe klanten kan aantrekken. Wacht niet langer en investeer vandaag nog in een professionele website voor jouw salon!