Vaderdagacties voor jouw salon

Vaderdag is een belangrijk moment om op in te spelen met je salon. Heb je nog geen Facebook actie geplaatst? Bekijk dan snel de Facebook berichten op deze pagina die we voor je gemaakt hebben.

De afbeeldingen hieronder kun je in de variant zonder logo vinden in de gratis proefversie van de social media database.

Bekijk ook onze diensten

Vraag direct de gratis proefversie van de social media database aan om vandaag nog de vaderdagberichten op je Facebookpagina te kunnen plaatsen.

Na de proefperiode kun je zelf kiezen of je meer social media berichten wilt ontvangen. Je zit dus nergens aan vast en je bent niet verplicht een abonnement af te sluiten.


Krijg direct gratis toegang tot de Social Media Database:

Heb je de blog gelezen, maar zit je nog met een vraag? Bijvoorbeeld hoe je kunt zien wat de bestandsgrootte van een foto is, waar je goede stockfoto’s kunt vinden of welke kleuren leuk bij elkaar passen? Deel het in de Facebookgroep voor schoonheidsspecialisten! Je kunt daar tips met elkaar uitwisselen en vragen stellen aan je concullega’s. Je kunt er ook vragen stellen aan het plazaxl team. Wordt direct lid van de Facebook groep ‘Beauty Marketing XL!